To fasadesystemer vant iF DESIGN AWARDS

Av: Pressemelding | Publisert: 15. Mar 2016 | Kategori: Entreprenør

To fasadesystemer vant iF DESIGN AWARDS

iF GOLD AWARD 2016 - Schüco Parametric System / Foto: Schüco

Schüco International KG fikk i slutten av februar tildelt to av den renommerte prisen iF DESIGN AWARD i gull. Vinnerne var de to innovative og estetisk unike fasadesystemene Schüco Parametric System og Schüco FWS 60 CV.

Den verdenskjente iF DESIGN AWARD har eksistert siden 1960. I år ble over 5000 søknader levert inn. 75 av dem mottok den beste prisen.

Om Schüco

 

Med sitt globale nettverk av partnere, arkitekter, entreprenører og investorer kan Schüco realisere bærekraftige bygningsskall, som i samklang med natur og teknologi setter menneskene og deres behov i forgrunnen.

 

Dermed blir de høyeste standarder for design, komfort og sikkerhet oppfylt, samtidig reduseres CO2-utslippene gjennom energieffektive løsninger, slik at naturressursene skånes.

 

Selskapet – med sine forretningsområder innen metallkonstruksjon og PVC – leverer produkter for nybygg og moderniseringer som er tilpasset målgruppene, og som oppfyller de individuelle kravene til brukere i ethvert klima.

Schüco Parametric System

Ekspertene roste den tredimensjonale friform-fasadeløsningen Schüco Parametric System først og fremst for dens kompromissløse gjennomføring:

– Systemet tilbyr svært høy fleksibilitet og innovative ideer i utforming av glassfasader. Teknisk er den på aller nyeste nivå og overbeviser med utmerket materialkvalitet, høyeste presisjon og utmerket bearbeiding i minst detalj, sier juryen.

Schüco fasade FWS 60 CV

Ekspertjuryen var også enig når det gjaldt produkt nummer to:

– Estetikk og teknikk smelter sammen i en perfekt symbiose. Systemets høye transparens for etasjehøye vinduer er rett og slett imponerende. Ved å redusere ned til karmens profil danner glass og vindusramme et enhetlig uttrykk og beriker dermed enhver arkitektur. Dette er et komplekst og absolutt vellykket bidrag, som har overbevist juryen.