Vink Norway har fått ny daglig leder

Av: Pressemelding | Publisert: 14. Apr 2016 | Kategori: Entreprenør

Vink Norway har fått ny daglig leder

Reidar Nesje / Foto: VINK Norway AS

VINK Norway AS har ansatt Reidar Nesje som ny daglig leder. Han er Sivilingeniør fra NTH og diplomøkonom fra BI. Han startet i jobben 1.mars 2016.

Tidligere har Reidar jobbet 8 år i Hydrogas Norge AS, 8 år i Akzo Nobel hvorav 2 år i England og 2 år i Tsjekkia. De siste 5 årene har Reidar vært adm. dir. hos KSB Norge AS.

Om VINK Norway AS

 

VINK Norway AS er leverandør av plast halvfabrikata og ble etablert i Nederland i 1954. I 1977 ble VINK etablert i Norge. VINK har hovedkontor i Oslo, og i januar 2011 ble egen avdeling i Rogaland opprettet. VINK Norway AS er med i VINK-gruppen som i Central Europa består av hele 48 selskaper. VINK selskapene, er Europas ledende leverandør av plast halvfabrikata.

I tillegg til å være daglig leder hos Vink i Oslo, er Reidar også salgssjef for industriavdelingen. Han forteller om kvalitetsprodukter og dyktige medarbeidere. Grunnlaget er meget godt for å dekke kundenes behov for produkter og tjenester. Reidar gleder seg til å samar­beide med alle de forskjellige kundene VINK har innen skilt & reklame, bygg og industri.

– Det er så variert! Plast er nytt for meg, men jeg tror min bakgrunn vil gi meg et godt utgang­spunkt i den nye rollen. Alt av Norsk industri er potensielle kunder. Nesten alle bedrifter har applikasjoner der industriell plast med fordel kan benyttes. Vink har eksperter innen industriell plast som kan hjelpe kunder med å finne gode løsninger, sier Reidar.

Walter Blunck som er styreformann og administrerende direktør, med base i Danmark sier han ser frem til at Reidar skal styre VINK i Oslo, og at han har stor tillit til at Reidar skal gjøre en god jobb her.