Foto: Lillestrøm kommune
Publisert: 16.09.2024 

Betonmast er innstilt for rehabilitering av Sten-Tærud skole

Betonmast Romerike er innstilt av Lillestrøm kommune for rehabilitering av Sten-Tærud skole på Skedsmokorset. Verdien på kontrakten er anslått til om lag 200 millioner kroner, eksklusive mva.

Kontrakten er planlagt gjennomført som en samspillsentreprise i fase 1 med videreføring av samspill til fase 2. Kontraktsverdien tas inn i ordrereserven først når endelig kontrakt for utførelse er signert.

Sten-Tærud skole er en 2-parallell 1–10 skole som skal gjøres om til en 2-parallell 1–7 skole. Prosjektet omfatter rehabilitering av eksisterende teglsteinsbygninger, inklusive gymsal og svømmehall. Samlet bygningsmasse er om lag 7000 kvadratmeter. Prosjektet skal etter planen utvikles videre i samspill.

– Vi er fornøyd med å bli innstilt til rehabiliteringen av Sten-Tærud skole for Lillestrøm kommune. Eksisterende skolebygg har i mange år hatt behov for omfattende rehabilitering. Det er spesielt gledelig å kunne bidra til å skape et etterlengtet læringsmiljø gjennom gode og trygge bygg for elevene i vårt eget nærområde. Vi ser frem til å bruke vår kompetanse til å finne gode løsninger i tett samspill med Lillestrøm kommune og andre aktører, sier daglig leder Svein Rennan i Betonmast Romerike.

– Dette skoleprosjektet føyer seg inn i rekken av gode samspillsprosjekter, samtidig som Betonmast har lang erfaring med rehabilitering og nybygg av skolebygg, sier konsernsjef Peter Sandrup i Betonmast.

Byggestart er estimert til høsten 2025 med ferdigstillelse 2027.

Email
Kopier link
Del med

Jobb

Se alle ledige stillinger her
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring