Publisert: 26.09.2024 
Annonsørinnhold fra

Jobb enda raskere med MFT spikerskruen

Effektivitet, Fleksibilitet og Raskere Montasje for Håndverkere

Når det kommer til å forbedre produktiviteten på byggeplassen, spiller valg av verktøy en avgjørende rolle. HiKOKI, en ledende aktør innen verktøyindustrien, har utviklet et innovativt produkt som kombinerer det beste fra to verdener: MFT spikerskruen.

- Denne unike løsningen kombinerer egenskapene til en tradisjonell skrue med fordelene til en maskinspiker, og gir håndverkere muligheten til å jobbe betydelig raskere og mer effektivt enn tidligere, sier produktsjef i HiKOKI, Geir Johnsen, som etter 26 år i selskapet har betydelig erfaring med hva som er fordeler for håndverkeren.

Foto: HiKOKI Power Tools Norway

 

Hva er MFT Spikerskruen?

MFT spikerskruen fra HiKOKI er designet for å tilby både fleksibilitet og hastighet. - Den ser jo ut som en vanlig skrue, men fungerer som en maskinspiker, noe som gjør den til et allsidig festemiddel som enkelt kan demonteres ved behov, sier Johnsen.  - Hvis du trenger å gjøre justeringer etter montering, kan spikerskruen skrus ut og deretter skrus inn igjen for å korrigere panelet til riktig posisjon. Disse justeringsmulighetene en stor fordel sammenlignet med tradisjonelle spikerløsninger, fortsetter han.

Med MFT spikerskruen kan håndverkere oppnå en arbeidsflyt som er opptil fem ganger raskere enn tradisjonelle metoder. Dette skyldes at spikerskruen kan monteres med en spikerpistol, som drastisk reduserer tiden som normalt brukes på skrutrekkere og manuell skruefeste.

 

 

 

 

Tre Varianter for Ulike Bruksområder

HiKOKIs MFT spikerskrue kommer i tre varianter, hver designet for spesifikke bruksområder:

1. Terrasse (Syrefast A4 spikerskrue med korrosjonsklasse C5): For terrassebygging tilbyr MFT spikerskruen en betydelig tidsbesparelse. På en terrasse på eksempelvis 75kvm kan du spare opptil tre timer montasjetid sammenlignet med tradisjonelle skruer. Dette betyr at du kan fullføre prosjekter raskere og ta på deg flere jobber, noe som igjen kan øke inntektene dine som håndverker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Gulvspon (El.sink med korrosjonsklasse C1 for innvendig bruk) : Når det gjelder gulvspon, gir MFT spikerskruen en solid og sikker festing. Den er designet for å holde gulvet på plass uten å skli eller bevege seg, noe som sikrer langvarig holdbarhet og stabilitet. – Men det er viktig å understreke at spongulv fremdeles må limes i skjøtene, sier Johnsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Kledning: Spikerskruen for kledning og panel utmerker seg ved sin svært raske montasje og overlegne ytelse. Den har høyere uttrekkskraft enn både panelskruer og vanlige utvendige skruer. Med en C4 korrosjonsklasse, som gir utmerket beskyttelse mot rust, er den ideell for utendørs bruk (MFT 2000 – testet 2000 timer i salttåkekammer). I tillegg har spikerskruen meget god klemkraft, noe som sikrer at kledningen sitter stramt og stabilt på plass, selv under utfordrende værforhold.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fordelene ved MFT Spikerskruen

HiKOKIs MFT spikerskrue gir flere klare fordeler for håndverkere som ønsker å optimalisere arbeidsprosessen:

  • Økt Produktivitet: Den største fordelen med spikerskruen er den dramatiske reduksjonen i montasjetid. Med muligheten til å jobbe opptil fem ganger raskere, kan håndverkere spare verdifull tid og fullføre flere prosjekter på kortere tid. Dette er spesielt viktig i dagens konkurranseutsatte marked, hvor tid ofte er penger.
  • Enkel Demontering: En annen stor fordel med MFT spikerskruen er dens fleksibilitet når det gjelder demontering. Skulle det være behov for å gjøre endringer eller justeringer etter montering, kan skruene enkelt fjernes. Dette gjør den til et ideelt valg for prosjekter der det er behov for fleksibilitet og justering.
  • Sterk og Holdbar Montasje: Med høyere uttrekkskraft enn tradisjonelle skruer, sikrer MFT spikerskruen en sterk og holdbar festing som varer. Dette er spesielt viktig for utendørs prosjekter som kledning, hvor skruene må tåle tøffe værforhold og belastninger over tid.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å redusere tiden som kreves for montering, kan MFT spikerskruen bidra til å redusere arbeidskostnadene. I tillegg til tidsbesparelser kan den økte hastigheten også føre til lavere totale prosjektkostnader, noe som kan være svært gunstig for både håndverkere og kunder.

 

 

Konklusjon

MFT spikerskruen fra HiKOKI representerer en innovativ løsning for håndverkere som ønsker å øke effektiviteten og fleksibiliteten i arbeidet sitt. Med sine kombinerte egenskaper fra både tradisjonelle skruer og maskinspikere, gir den en raskere montasje, enkel demontering, og sterkere festing. Enten du jobber med terrasse, gulvspon eller kledning, gir MFT spikerskruen en pålitelig og kostnadseffektiv løsning som sparer tid og penger, samtidig som den opprettholder høy kvalitet og holdbarhet.

 

- Sist, men ikke minst, kan vi jo også nevne at spikerskruen i seg selv er konkurransedyktig priset, slik at dette er et godt alternativ til spiker, sier Johnsen og smiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikkelen er redigert, kvalitetssikret og behandlet av HiKOKI med utkast generert av ChatGPT (OpenAI, 2024).

Email
Kopier link
Del med
Hold deg oppdatert med nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring