17.000 ansatte klare for HMS-uka 2017

17.000 ansatte klare for HMS-uka 2017

Årets store HMS-happening i regi av NCC ble i dag sparket i gang på hundrevis av konsernets prosjekter og arbeidsplasser over hele Norden. Det legges opp til en innholdsrik og actionfylt uke med beredskapsøvelser, HMS-kurs, egen helsedag på hovedkontoret i Oslo, forelesninger og produktdemoer.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Det aller viktigste vi gjør på prosjektene våre er morgensamtalen om helse- og sikkerhet på arbeidsplassen. Denne uken skal hver dag handle om akkurat denne samtalen. Jeg er utrolig stolt over å få lov til å jobbe i et konsern som setter HMS i fokus på denne måten, sier Marianne Brudevold Eek, leder for store infrastrukturprosjekter i NCC.

Først ute med HMS-uke

Det er det sjuende året NCC arrangerer HMS-uka i Norge og det er andre året konsernet gjennomfører HMS-uka samtidig på tvers av våre nordiske landegrenser. Med over 17.000 ansatte og 53 milliarder kroner i omsetning er NCC det nordiske markedets største bygg- og anleggsaktør.

– Vi har en null-visjon når det gjelder ulykker, noe som er utfordrende når man jobber i en statistisk sett farlig bransje som bygg- og anleggsbransjen. Med så mange ansatte spredt over et så stort geografisk område har vi derfor et enormt ansvar med å sette HMS på dagsorden – hele tiden, sier Eek.

Det er rutinene som gir utslag

– Det er likevel ikke nok å arrangere en HMS-uke. Det er det daglige rutinemessige HMS-arbeidet med kontinuerlige påminnelser og oppfølginger som er viktigst. Det er dette som sikrer at hver og enkelt av våre ansatte kommer seg trygt og hel hjem til familien etter en dag på jobben, avslutter Eek.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen