AF bygger ny skole for Vestby kommune

AF bygger ny skole for Vestby kommune

AF Gruppen er av Vestby kommune valgt som totalentreprenør for bygging av nye Bjørlien skole. Eksisterende Risil ungdomsskole skal rives, og at det skal bygges ny barneskole for Bjørlien på stedet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Det er i kommunestyret 07.09.15 vedtatt at eksisterende Risil ungdomsskole skal rives, og at det skal bygges ny barneskole for Bjørlien på stedet.

[factbox id="1"]

Skolen som skal bygges har et bruttoareal på 7 199 m2. Dette skal bli en 3-parallell barneskole med kapasitet på 588 elever. Arbeidene er planlagt igangsatt i mars 2017 og skal overleveres for bruk i oktober 2018 med endelig overlevering etter prøvedrift i januar 2020. Kontrakten har en verdi på 124 millioner kroner ekskl. mva.

Vil etablere større aktivitet i Follo-regionen

- Vår bygg virksomhet i Østfold har jobbet systematisk med å etablere større aktivitet i Follo-regionen. Bjørlien skole er et viktig oppdrag som et ledd i denne strategien. Sammen med kunden ser vi fram til å realisere et fremtidsrettet lærested, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen