AF bygger ny skole for Vestby kommune

AF bygger ny skole for Vestby kommune

AF Gruppen er av Vestby kommune valgt som totalentreprenør for bygging av nye Bjørlien skole. Eksisterende Risil ungdomsskole skal rives, og at det skal bygges ny barneskole for Bjørlien på stedet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Det er i kommunestyret 07.09.15 vedtatt at eksisterende Risil ungdomsskole skal rives, og at det skal bygges ny barneskole for Bjørlien på stedet.

[factbox id="1"]

Skolen som skal bygges har et bruttoareal på 7 199 m2. Dette skal bli en 3-parallell barneskole med kapasitet på 588 elever. Arbeidene er planlagt igangsatt i mars 2017 og skal overleveres for bruk i oktober 2018 med endelig overlevering etter prøvedrift i januar 2020. Kontrakten har en verdi på 124 millioner kroner ekskl. mva.

Vil etablere større aktivitet i Follo-regionen

- Vår bygg virksomhet i Østfold har jobbet systematisk med å etablere større aktivitet i Follo-regionen. Bjørlien skole er et viktig oppdrag som et ledd i denne strategien. Sammen med kunden ser vi fram til å realisere et fremtidsrettet lærested, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen