AF bygger ny skole for Vestby kommune

AF bygger ny skole for Vestby kommune

AF Gruppen er av Vestby kommune valgt som totalentreprenør for bygging av nye Bjørlien skole. Eksisterende Risil ungdomsskole skal rives, og at det skal bygges ny barneskole for Bjørlien på stedet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Det er i kommunestyret 07.09.15 vedtatt at eksisterende Risil ungdomsskole skal rives, og at det skal bygges ny barneskole for Bjørlien på stedet.

[factbox id="1"]

Skolen som skal bygges har et bruttoareal på 7 199 m2. Dette skal bli en 3-parallell barneskole med kapasitet på 588 elever. Arbeidene er planlagt igangsatt i mars 2017 og skal overleveres for bruk i oktober 2018 med endelig overlevering etter prøvedrift i januar 2020. Kontrakten har en verdi på 124 millioner kroner ekskl. mva.

Vil etablere større aktivitet i Follo-regionen

- Vår bygg virksomhet i Østfold har jobbet systematisk med å etablere større aktivitet i Follo-regionen. Bjørlien skole er et viktig oppdrag som et ledd i denne strategien. Sammen med kunden ser vi fram til å realisere et fremtidsrettet lærested, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen