AF Gruppen bygger felt B4 i Kværnerbyen for OBOS

AF Gruppen bygger felt B4 i Kværnerbyen for OBOS

AF Gruppen har inngått avtale med OBOS Kværnerbyen AS om bygging av felt B4 i Kværnerbyen (Kværnerlia borettslag). Prosjektet består av fundamentering samt 131 leiligheter fordelt på tre bygg.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 232 eks. mva. Fundamenteringsarbeidene starter primo mai. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.  Planlagt ferdigstillelse er 2. kvartal 2017. Avtalen har i tillegg en opsjon på bygging av neste byggetrinn (felt B5).

[img id="1"]

Kværnerlia borettslag byr på toppmoderne leiligheter i Lodalen med gode solforhold og sentral beliggenhet. AF Gruppen har tidligere bygget Dreieskivakvartalet, og har Kværnerbyen Terrasse under oppføring for OBOS Kværnerbyen.

- Vi setter pris på tilliten OBOS viser oss gjennom å tildele AF Gruppen nok en kontrakt i Kværnerbyen. Inkludert Kværnerlia borettslag vil AF Gruppen levere 580 leiligheter for OBOS i Kværnerbyen, sier konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen