AF Gruppen bygger videre på Thurmannskogen

AF Gruppen bygger videre på Thurmannskogen

AF Gruppen har inngått avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av tredje byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektet består av 72 leiligheter fordelt på to bygg.

Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 160 eks. mva. Grunnarbeider starter primo oktober 2016. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.  Planlagt ferdigstillelse er 4. kvartal 2018.

Thurmannskogen byr på moderne og effektive leiligheter på Lørenskog med gode solforhold og sentral beliggenhet. AF Gruppen har byggetrinn en og to under oppføring og leverer inkludert byggetrinn tre 258 leiligheter på Thurmannskogen.

- Vi setter pris på fornyet tillit fra solide samarbeidspartnere gjennom tildelingen av kontrakten for byggetrinn tre på Thurmannskogen, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

TREARKITEKTUR/20. mars 2018

– Potensialet for trearkitektur er stort i Norge

Den anerkjente arkitekten og forkjemperen for massivt tre som byggemateriale blir en av foredragsholderne under lanseringen av Building Green. Møtestedet samler den bærekraftige bygge- og arkitekturbransjen, og blir for første gang avholdt i Oslo i oktober. Les hele saken

BETONG/20. mars 2018

Årets FABEKO-konferanse inngår i den internasjonale betongkonferansen

Den store internasjonale betongkonferansen ERMCO 2018 presenterer et stort spenn i temaer og inneholder mange spennende prosjekter og nyheter, flere av disse kommer fra Norge. Arrangementet på Radisson Blu Plaza i Oslo 7.-8. juni samler rundt 400 internasjonale deltagere som vil kunne delta på 45 interessante innlegg. Les hele saken

Til toppen