AF Gruppen bygger videre på Thurmannskogen

AF Gruppen bygger videre på Thurmannskogen

AF Gruppen har inngått avtale med Nordliveien Utbygging KS om bygging av tredje byggetrinn i Thurmannskogen på Lørenskog.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektet består av 72 leiligheter fordelt på to bygg.

Prosjektet blir utført som en totalentreprise med en total verdi på MNOK 160 eks. mva. Grunnarbeider starter primo oktober 2016. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting.  Planlagt ferdigstillelse er 4. kvartal 2018.

Thurmannskogen byr på moderne og effektive leiligheter på Lørenskog med gode solforhold og sentral beliggenhet. AF Gruppen har byggetrinn en og to under oppføring og leverer inkludert byggetrinn tre 258 leiligheter på Thurmannskogen.

- Vi setter pris på fornyet tillit fra solide samarbeidspartnere gjennom tildelingen av kontrakten for byggetrinn tre på Thurmannskogen, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen