AF Gruppen gjør endringer i konsernledelsen

AF Gruppen gjør endringer i konsernledelsen

AF Gruppen utnevner fire nye konserndirektører for virksomhetsområdene Miljø, Bygg, Offshore og for Personal og Organisasjon.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- AF har en lang tradisjon i å utvikle ledere fra egne rekker. Flere av medlemmene i konsernledelsen er eksempler på dette. Jeg har satt sammen et team med en bred kompetanse og erfaring, og som har et sterkt engasjement for å utvikle AF. Det er også et team som kjenner AF sin kultur godt. Vår fremste oppgave er å videreutvikle AF slik at mulighetene som ligger foran oss bidrar til lønnsom vekst i mange år fremover, sier Morten Grongstad, konsernsjef i AF Gruppen.

Den nye konsernledelsen

Eirik Wraal (36), blir ny konserndirektør Miljø. Han kommer fra stillingen som leder for AF Decom og har vært i selskapet siden 2004. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Henning Olsen (37) blir ny konserndirektør Bygg. Olsen kommer fra stillingen som leder for AF Eiendom og har vært i AF siden 2010. Han er utdannet siviløkonom fra BI.

Amund Tøftum (37) blir ny konserndirektør Offshore. Tøftum kommer fra stillingen som prosjektdirektør i AF Offshore Decom. Han er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har vært i AF siden 2005.

Bård Frydenlund (47) går inn i konsernledelsen som konserndirektør Personal og Organisasjon. Han er utdannet diplomøkonom og Master of Management fra BI i tillegg til 1. avdeling jus fra Universitet i Oslo. Frydenlund har vært i AF siden 2000.

Sverre Hærem (50) fortsetter som konserndirektør finans (CFO).

Arild Moe (50) fortsetter som konserndirektør Anlegg.

Andreas Jul Røsjø (35) fortsetter som konserndirektør for Energi og Eiendom.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen