AF Gruppen innstilt for nok en kontrakt på det nye Nasjonalmuseet

AF Gruppen innstilt for nok en kontrakt på det nye Nasjonalmuseet

AF Gruppen (AFG) har mottatt meddelelse fra Statsbygg om tildeling av kontrakt på entreprise K206 Innvendige arbeider 1, på det nye Nasjonalmuseet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Entreprise K206 Innvendige arbeider 1 inneholder stort sett alt bygningsmessig arbeid som skal gjøres innvendig i Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum. Dette omfatter blant annet arbeider som innvendige overflater av yttervegger, innervegger, foldevegger, tregulv eikeparkett, datagulv, ristgulv, betonggulv og gulvoverflater, himlinger, isolasjon, branntetting med mer.

Arbeidene starter våren 2017 med forventet ferdigstillelse sommeren 2019. Kontraktens verdi er anslått til ca. MNOK 460 ekskl. mva.

- AF Gruppen takker for utvist tillit med nok en kontrakt for Statsbygg på nytt nasjonalmuseum. Byggingen av Norges største kulturbygg er et viktig og krevende prosjekt som passer godt til AFs kompetanse og kapasitet, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

- Statsbygg setter pris på AFs deltakelse i konkurransen og ser frem til ytterligere samarbeid med AF, sier prosjektdirektør i nytt nasjonalmuseum, Statsbygg, Steinar Støre.

Se filmpresentasjonen av det nye Nasjonalmuseet her:

[youtube id="5RP_Yo3kmNU"]

Filmen er laget av Asplan Viak AS (Christian og Jostein) i samarbeid med Statsbygg og arkitektene Kleihues + Schuwerk.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen