AF Gruppen innstilt for nok en kontrakt på det nye Nasjonalmuseet

AF Gruppen innstilt for nok en kontrakt på det nye Nasjonalmuseet

AF Gruppen (AFG) har mottatt meddelelse fra Statsbygg om tildeling av kontrakt på entreprise K206 Innvendige arbeider 1, på det nye Nasjonalmuseet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Entreprise K206 Innvendige arbeider 1 inneholder stort sett alt bygningsmessig arbeid som skal gjøres innvendig i Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum. Dette omfatter blant annet arbeider som innvendige overflater av yttervegger, innervegger, foldevegger, tregulv eikeparkett, datagulv, ristgulv, betonggulv og gulvoverflater, himlinger, isolasjon, branntetting med mer.

Arbeidene starter våren 2017 med forventet ferdigstillelse sommeren 2019. Kontraktens verdi er anslått til ca. MNOK 460 ekskl. mva.

- AF Gruppen takker for utvist tillit med nok en kontrakt for Statsbygg på nytt nasjonalmuseum. Byggingen av Norges største kulturbygg er et viktig og krevende prosjekt som passer godt til AFs kompetanse og kapasitet, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

- Statsbygg setter pris på AFs deltakelse i konkurransen og ser frem til ytterligere samarbeid med AF, sier prosjektdirektør i nytt nasjonalmuseum, Statsbygg, Steinar Støre.

Se filmpresentasjonen av det nye Nasjonalmuseet her:

[youtube id="5RP_Yo3kmNU"]

Filmen er laget av Asplan Viak AS (Christian og Jostein) i samarbeid med Statsbygg og arkitektene Kleihues + Schuwerk.

IOT/23. mai 2018

IoT-sensorer er kun et middel – ikke et mål

Det snakkes mye om digitale sensorer i bransjen. Dette omtales ofte som nyeste nytt, men det er det ikke. Fakta er at sensorer har vært i bruk alle de 30 år jeg har vært i bransjen. Forskjellen er at sensorene nå er mye mer tilgjengelige – både teknologisk og økonomisk. Les hele saken

REGJERINGSKVARTALET/23. mai 2018

Vil ha mye glass og aluminium i nytt regjeringskvartal

Betong, tre, stein, glass, stål, aluminium eller leire? Hva slags materialer bør brukes i det nye regjeringskvartalet? Leverandørindustrien er utfordret til å fortelle om de ulike materialenes styrker og svakheter med tanke på bruk, sikkerhet, miljø og hvor de i samarbeid med Statsbygg ser for seg mulige innovasjonsområder. Les hele saken

HMS/22. mai 2018

Jakten på kriminelle på norske byggeplasser

Myndighetene varsler nye og strengere krav til offentlige virksomheter for å få bukt med arbeidslivskriminalitet på byggeplassene. En rekke tiltak iverksettes, bl.a. krav til maks to ledd i underleverandørkjeden og krav til lærlinger. En ny digital tjeneste er lansert som gir entreprenørene oversikt over alle operative underentreprenører på byggeplassen og enkelt å få ut gjeldende seriøsitetskrav Les hele saken

Til toppen