AF Gruppen innstilt for nok en kontrakt på det nye Nasjonalmuseet

AF Gruppen innstilt for nok en kontrakt på det nye Nasjonalmuseet

AF Gruppen (AFG) har mottatt meddelelse fra Statsbygg om tildeling av kontrakt på entreprise K206 Innvendige arbeider 1, på det nye Nasjonalmuseet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Entreprise K206 Innvendige arbeider 1 inneholder stort sett alt bygningsmessig arbeid som skal gjøres innvendig i Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum. Dette omfatter blant annet arbeider som innvendige overflater av yttervegger, innervegger, foldevegger, tregulv eikeparkett, datagulv, ristgulv, betonggulv og gulvoverflater, himlinger, isolasjon, branntetting med mer.

Arbeidene starter våren 2017 med forventet ferdigstillelse sommeren 2019. Kontraktens verdi er anslått til ca. MNOK 460 ekskl. mva.

- AF Gruppen takker for utvist tillit med nok en kontrakt for Statsbygg på nytt nasjonalmuseum. Byggingen av Norges største kulturbygg er et viktig og krevende prosjekt som passer godt til AFs kompetanse og kapasitet, sier konsernsjef i AF Gruppen, Morten Grongstad.

- Statsbygg setter pris på AFs deltakelse i konkurransen og ser frem til ytterligere samarbeid med AF, sier prosjektdirektør i nytt nasjonalmuseum, Statsbygg, Steinar Støre.

Se filmpresentasjonen av det nye Nasjonalmuseet her:

[youtube id="5RP_Yo3kmNU"]

Filmen er laget av Asplan Viak AS (Christian og Jostein) i samarbeid med Statsbygg og arkitektene Kleihues + Schuwerk.

ENERGIBRUK/18. februar 2019

Ny byggstatistikk og nye graddagstall er ute

Enovas byggstatistikk fra 2017 er nå publisert. Statistikken gir byggeiere muligheten til å sammenligne energibruken i egne bygg med bygg eid av andre, og kan være et nyttig verktøy for alle som jobber med å planlegge, utvikle og drifte bygg. Graddagstallene for 2018 er også klare. Les hele saken

Til toppen