AF Gruppen med en ny kontrakt på Nasjonalmuseet

AF Gruppen med en ny kontrakt på Nasjonalmuseet

AF Gruppen (AFG) har mottatt bestilling fra Statsbygg på entreprise K205 Tett Bygg på Nytt Nasjonalmuseum.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Entreprisen omfatter ca. 11.000m2 fasader og ca. 14.000m2 tak for Nytt Nasjonalmuseum. Entreprisen består av betongkonstruksjoner, vinduer, dører, porter, luker, stål-, mur-, tømrer-, tekke- og metallarbeider. Terrasse og atrier skal ha natursteinsdekke og fasader skal kles med murt naturstein.

Arbeidene starter i oktober 2015 med forventet ferdigstillelse i juni 2018. Kontraktens verdi, ekskl. opsjoner, er anslått til ca. MNOK 285 eks. mva.

-Byggingen av Nytt Nasjonalmuseum for Statsbygg er et viktig og krevende prosjekt. Dette er den andre store kontrakten til AF Gruppen på Nytt Nasjonalmuseum. Vi takker for utvist tillit med nok en kontrakt fra Statsbygg og ser frem til å starte arbeidene med det som blir et signalbygg i hovedstaden, sier konsernsjef i AF Gruppen, Pål Egil Rønn.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen