Åpnet Vahl flerbrukshall i Gamlebyen

Åpnet Vahl flerbrukshall i Gamlebyen

Tirsdag 17. januar åpnet Oslo kommune en flott og moderne flerbrukshall i Bydel Gamle Oslo. Vahl flerbrukshall ligger som en del av det nye Sundtkvartalet, sentralt plassert mellom Grønland og Grünerløkka og er et etterlengtet tilbud for både idrettslag og skoler i området.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen foretar den offisielle åpningen.

- Det er et stort behov for idrettsanlegg i Oslo, og særlig i indre by. Det er veldig bra for idretten og barn og unge i nærområdet at vi har fått etablert en fast skikkelig flerbrukshall her, og at det settes av plass til fysisk aktivitet som en del av byutviklingen, sier byråd Rina Mariann Hansen.

Hoved-salen er en fullskala håndballbane, som igjen kan deles i tre separate saler. Utover håndball er den blant annet merket og tilrettelagt for basket (stor og liten bane), innebandy, volleyball og badminton.

- Vi har fått overlevert en flott hall som vi ønsker å forvalte og vedlikeholde på en god måte til beste for alle brukerne av hallen, sier direktør Eli Grimsby i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.

Ansvarlig entreprenør er Skanska Norge.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen