Åpnet Vahl flerbrukshall i Gamlebyen

Åpnet Vahl flerbrukshall i Gamlebyen

Tirsdag 17. januar åpnet Oslo kommune en flott og moderne flerbrukshall i Bydel Gamle Oslo. Vahl flerbrukshall ligger som en del av det nye Sundtkvartalet, sentralt plassert mellom Grønland og Grünerløkka og er et etterlengtet tilbud for både idrettslag og skoler i området.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Byråd for kultur, idrett og frivillighet, Rina Mariann Hansen foretar den offisielle åpningen.

- Det er et stort behov for idrettsanlegg i Oslo, og særlig i indre by. Det er veldig bra for idretten og barn og unge i nærområdet at vi har fått etablert en fast skikkelig flerbrukshall her, og at det settes av plass til fysisk aktivitet som en del av byutviklingen, sier byråd Rina Mariann Hansen.

Hoved-salen er en fullskala håndballbane, som igjen kan deles i tre separate saler. Utover håndball er den blant annet merket og tilrettelagt for basket (stor og liten bane), innebandy, volleyball og badminton.

- Vi har fått overlevert en flott hall som vi ønsker å forvalte og vedlikeholde på en god måte til beste for alle brukerne av hallen, sier direktør Eli Grimsby i Kultur- og idrettsbygg Oslo KF.

Ansvarlig entreprenør er Skanska Norge.

MILJØ/21. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

HMS/21. februar 2019

Bedre kjønnsbalanse gir mer på bunnlinjen

– Tallenes tale er klar. Nå har byggebransjen om lag 2% kvinnelige fagarbeidere. Alt tyder på at de bedrifter som sørger for å skaffe seg en bedre kjønnsbalanse, tjener mer penger. Logisk betyr det da at om byggebransjen hadde gjort en sterkere innsats for å bedre kjønnsbalanse, hadde bunnlinjen sette hyggeligere ut. Les hele saken

Til toppen