Årets kåringer i XL-Bygg, Blink Hus og Hellvik Hus

Årets kåringer i XL-Bygg, Blink Hus og Hellvik Hus

Nordek Fagmesse 2016 ble arrangert på Hamar i dagene 2. - 4. februar 2016 og samlet 54 leverandører og medlemsbedriftene i XL-Bygg, Blink Hus og Hellvik Hus. Under banketten onsdag kveld med 560 personer til stede, ble en rekke priser utdelt.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Årets XL-Bygg medlem

XL-Bygg Gunnar T. Strøm i Trondheim er årets medlem i XL-Bygg for 2015.

Årets vinner har vært med i kjeden siden starten og er en svært god ambassadør for XL-Bygg. De har tatt i bruk alle verktøy fra vår rikholdige verktøykasse innen aktiviteter mot både proff og privat. De stiller aktivt opp på kjedens samlinger og er ofte å se på kurs og kompetanseheving. Bedriften har utviklet seg år etter år i et meget krevende marked, kan vise til solide resultater og vokser stadig. Årets vinner beviser veldig godt XL-Bygg som bransjens faghandelskjede innen trelast og byggevarer.

Årets Blink Hus medlem

Blink Hus Telemarkhus er årets medlem 2015 i Blink Hus. Vinneren er en fremtredende ambassadør for kjeden og deler villig sin egen kompetanse og erfaring med andre.

Vinneren fremstår med en meget god markedsprofil. Bedriften har gjennom flere år etablert en riktig balanse mellom lokal forankring og kjedeprofil. De ansatte byr på seg selv og er en del av bedriftens markedsføring på alle kommunikasjonsflater.

Målbevisst arbeid gjennom flere år har resultert i vekst og gode resultater på bunnlinjen. Dette er et kjært familiemedlem som har mange års fartstid i Blink Hus. Bedriften bidrar sterkt i kjedens ulike fora.

Årets Hellvik Hus medlem

Hellvik Hus Romerike på Jessheim er årets medlem 2015 i Hellvik Hus kjeden. Vinneren har vært medlem i kjeden i en årrekke og har i alle år bygget sin virksomhet rundt kjedekonseptet, vært særdeles lojal og deltakende i utvalg og på kjedens samlinger.

Vinneren driver aktivt i sitt kjerneområde og er en betydelig husbygger. De bruker kjedekontoret fra A til Å i sitt daglige virke, noe som verdsettes høyt. Organisasjonen er meget godt rustet for nåtid og framtid i et marked som er i god utvikling. Bedriften kan vise til gode resultater i 2015.

Årets leverandør

Årets leverandør kåres av medlemsbedriftene i Nordek AS og ble for 2015 Glava. Vinneren fremheves med følgende egenskaper; Høy leveringsservicegrad, gode på NOBB, kvalitetsprodukter, stiller flittig opp på aktiviteter og har en god og enkel ordrefunksjonalitet.

GJENVINNING/22. mars 2019

Fortsatt mange barrierer i veien for en sirkulær byggsektor

Byggebransjen står for betydelige utslipp og gjenbruksgraden i næringen er lav. Men hvorfor er det slik, og hvilke barrierer er de største? Norsk senter for sirkulær økonomi (NSSØ) og COWI tok debatten da de inviterte til sirkeltreff om materialgjenvinning i et sirkulært perspektiv. Les hele saken

Til toppen