Ascella blir SmartDok AS

Ascella blir SmartDok AS

Etter 10 år har Ascella AS skiftet navn til SmartDok AS. SmartDok er langt bedre kjent enn bedriften bak produktet.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

– Å rendyrke selskap og produkt som en merkevare gjør også den påbegynte internasjonaliseringen av SmartDok mye enklere. Vi ønsker med navnebytte å signalisere at SmartDok er vårt eneste fokus fremover, sier Steffen Nerdal som er både markedssjef i Norge og daglig leder i Sverige.

Gründer og CEO Bjørn Tore Hagberg skriver i en pressemelding : – I vårt møte med omverdenen har vi erfart at SmartDok er langt bedre kjent enn bedriften bak produktet. For oss er det dermed ingen tvil. Vi er kjent som SmartDok og nå er vi blitt SmartDok.

– Som Ascella har vi vært pionèrer fra Nord-Norge. Vi har jobbet oss fra ingenting, til alt vi er i dag. Vi har kjempet om, og vunnet, flere prestisjetunge priser. Vi er blitt gaseller og årets vekstbedrift. Alt dette er vi enormt stolte av, og vi vet at dette hadde ikke vært mulig uten vårt største og viktigste produkt; SmartDok, legger Hagberg til.

– De siste årene har vi hatt fokus på å bygge videre på et markedsledende produkt og en sterk merkevare innenfor bygg og anleggsbransjen. Dette fokuset skal vi fortsette å ha, forsterket. Selv om vi skifter navn blir du å kjenne oss igjen. Vi er de samme menneskene, og endrer ikke hvem vi er og hva vi står for – vi bare forenkler vårt budskap med omverden, avslutter han.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen