Betonmast totalrenoverer Kongsten svømmehall

Betonmast totalrenoverer Kongsten svømmehall

Betonmast har signert avtale om totalrehabilitering av Kongsten svømmehall for Fredrikstad kommune. Prosjektet er en samspillskontrakt og samlet kontraktssum er på 135 mill. ekskl. mva.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[img id="1"]

Prosjektet med å renovere Kongsten svømmehall er delt i to faser, en for utendørsanlegget og en for selve hallen. Hele prosjektet er et samspillsprosjekt, og anbudskonkurransen ble vunnet av en entreprenørgruppe bestående av både prosjekterende og utførende.

Uteområdene, med et 50 meters utebasseng, stupeområde og barnebasseng, ble rehabilitert og ferdigstilt av Betonmast Østfold i sommer.

Nå er fase to i gang, der selve svømmehallen og innendørsanlegget rehabiliteres med nytt klimaskall, stålbassenger og tekniske anlegg.

Som lokal entreprenør, er Betonmast Østfold glad for å få være med på å bygge et flott svømmeanlegg til glede for alle byens innbyggere.

Arbeidene med å oppgradere svømmehallen til et moderne anlegg skal være ferdig høsten 2016.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen