Betonmast totalrenoverer Kongsten svømmehall

Betonmast totalrenoverer Kongsten svømmehall

Betonmast har signert avtale om totalrehabilitering av Kongsten svømmehall for Fredrikstad kommune. Prosjektet er en samspillskontrakt og samlet kontraktssum er på 135 mill. ekskl. mva.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[img id="1"]

Prosjektet med å renovere Kongsten svømmehall er delt i to faser, en for utendørsanlegget og en for selve hallen. Hele prosjektet er et samspillsprosjekt, og anbudskonkurransen ble vunnet av en entreprenørgruppe bestående av både prosjekterende og utførende.

Uteområdene, med et 50 meters utebasseng, stupeområde og barnebasseng, ble rehabilitert og ferdigstilt av Betonmast Østfold i sommer.

Nå er fase to i gang, der selve svømmehallen og innendørsanlegget rehabiliteres med nytt klimaskall, stålbassenger og tekniske anlegg.

Som lokal entreprenør, er Betonmast Østfold glad for å få være med på å bygge et flott svømmeanlegg til glede for alle byens innbyggere.

Arbeidene med å oppgradere svømmehallen til et moderne anlegg skal være ferdig høsten 2016.

BELYSNING/23. februar 2018

Faglig ekspertise på lys må inn allerede i forprosjektet

– Det er viktig at de som skal planlegge belysningen i et bygge- eller oppussingsprosjekt kommer inn så tidlig som mulig i prosessen. Aller helst i forprosjektet. Riktig lys er en forutsetning for at de som skal bruke arealene, vil trives og være produktive der. Planlegging av et lysanlegg handler om å ta hensyn til brukernes behov samtidig som det skal utgjøre en helhet både funksjonelt og estetisk. Belysningen utgjør i tillegg ca. 20% av det totale energibruket i et kontorbygg så sparepotensialet er stort. Les hele saken

Til toppen