Block Berge Bygg bygger om Kvadrat kjøpesenter

Block Berge Bygg bygger om Kvadrat kjøpesenter

Veidekkes datterselskap Block Berge Bygg har inngått avtale med Storebrand Eiendom om rehabilitering og ombygging av kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes. Oppdraget er en totalentreprise verdt 104 millioner kroner ekskl. mva.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektet er utviklet av Storebrand Eiendom i samarbeid med Block Berge Bygg og omfatter cirka 2.000 m² nye arealer inne i eksisterende senter og 16.000 m² som rehabiliteres eller som blir berørt av ombyggingen. Senteret vil etter ombyggingen framstå med nye fellesarealer og nye spennende butikker.

[factbox id="1"]

Prosjektet innebærer også en stor grad av egenproduksjon for Block Berge Bygg, da flere innvendige konstruksjoner skal rives og nye dekker etableres med tilhørende konstruksjonsforsterkninger.

Block Berge Bygg har nylig fullført arbeidene med bygging av ny inngang syd på Kvadrat kjøpesenter.

- Vi er svært fornøyd med at Storebrand Eiendom igjen har valgt Block Berge Bygg som sin samarbeidspartner. Vi har lang erfaring og høy kompetanse i å gjennomføre byggeprosjekter på kjøpesentre som er i full drift der våre prefabrikkerte løsninger muliggjør utbyggingen innenfor de avtalte tidsrammene, sier administrerende direktør Yngvar Karlsen i Block Berge Bygg AS.

Prosjekteringen er allerede i gang, og de fysiske arbeider starter etter jul. Det nye senteret skal stå klart til julehandelen i 2016.

Til toppen