Bluebeam eXtreme konferanse i Stockholm

Bluebeam eXtreme konferanse i Stockholm

Brukerkonferansen til Bluebeam Software utdanner ansatte i den tekniske bransjen i å effektivisere prosesser.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Fokus på samarbeid og innovasjon

Innovatører innen bransjene arkitektur, ingeniør og bygg og anlegg møttes sist i World Trade Center  i Stockholm til 2015-utgaven av Bluebeam eXtreme Conference Stockholm. Bluebeam Software – den ledende utvikleren av PDF-baserte merknads- og samarbeidsløsninger for teknisk industri – var vertskap for arrangementet og lot innovatører innen teknologi lære, bygge nettverk og se for seg mulighetene med forbedret prosjektkommunikasjon.

[factbox id="1"]

Konferansen bød på over et dusin presentasjoner, både Bluebeam-ledede og av andre i bransjen, som viste frem kundetilfeller og beste praksis for bruken av Bluebeams løsninger.

Vi i Bluebeam er stolte av at kundene våre driver innovasjon i bransjen

President og daglig leder for Bluebeam Software Richard Lee holdt en tale som fokuserte på nyskaping inspirert av kunder. Bluebeam kunngjorde også nyheter om flaggskipsløsningen Bluebeam Revu, deriblant optimalisering av brukeropplevelsen for Windows-nettbrett, et nytt samtidig Open License-alternativ og introduksjonen av Bluebeam Gateway – en ny nettportal for administrasjon av lisensiering. Bluebeams samarbeidsteknologi, Bluebeam Studio, utvides til en serie av produkter. Et av disse er Bluebeam Studio Prime, en ny skybasert abonnementsløsning, som vil tillate tilgang til den første fasen av et Studio-API som støtter DMS-integreringer.

eXtreme Conference Stockholm lar brukerne våre dele hvordan de jobber med oss i Bluebeam og resten av bransjen

"Vi i Bluebeam er stolte av at kundene våre driver innovasjon i bransjen", sier Lee. "Vi er glade for at eXtreme Conference Stockholm lar brukerne våre dele hvordan de jobber med oss i Bluebeam og resten av bransjen, helt uten grenser."

Bluebeam Software-produkter selges direkte og gjennom et globalt forhandlernettverk. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.bluebeam.no

BELYSNING/23. februar 2018

Faglig ekspertise på lys må inn allerede i forprosjektet

– Det er viktig at de som skal planlegge belysningen i et bygge- eller oppussingsprosjekt kommer inn så tidlig som mulig i prosessen. Aller helst i forprosjektet. Riktig lys er en forutsetning for at de som skal bruke arealene, vil trives og være produktive der. Planlegging av et lysanlegg handler om å ta hensyn til brukernes behov samtidig som det skal utgjøre en helhet både funksjonelt og estetisk. Belysningen utgjør i tillegg ca. 20% av det totale energibruket i et kontorbygg så sparepotensialet er stort. Les hele saken

Til toppen