BREEAM In-Use endelig på norsk

BREEAM In-Use endelig på norsk

Nå har BREEAM In-Use International Online, som benyttes i 25 land verden over, blitt lansert i en norskspråklig utgave.

  • breeam
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

BREEAM In-Use er et lavterskel forvaltningsverktøy og et internasjonalt sertifiseringssystem til bruk for eiere, forvaltere og leietakere med ambisjoner om å redusere driftskostnader, energiforbruk og miljøbelastninger i eksisterende yrkesbygg.

Systemet kan brukes internt for egenevaluering og man kan uten ekstern bistand evaluere og forbedre miljøytelsen til enkelteiendommer eller hele porteføljer. Ved å tilknytte seg en ekstern revisor, kan man ta ut et BREEAM In-Use sertifikat for bygget, forvaltningen og bruken, – hver for seg eller under ett. Les mer her.

Opptak fra lanseringsfrokost

Ved den offisielle lanseringen av verktøyet fikk deltagerne et innblikk i hvordan løsningen fungerer og hva som er planene for videre utvikling av systemet i Norge og internasjonalt. I tillegg delte Avantor erfaringene de har gjort seg som en av de første BREEAM In-Use pilotene og hvorfor de mener flere burde ta i bruk systemet. Frokostmøtet ble streamet og opptaket ligger tilgjengelig her.

Assessorkurs i Oslo

Torsdag og fredag, 25.-26. august, arrangerer NGBC i samarbeid med BRE et to-dagers BREEAM In-Use assessorkurs i Oslo. Gjennomført kurs gir deltagerne BREAAM in-Use assessorgodkjenning med mulighet for å revidere BREEAM In-Use prosjekter. Mer informasjon om kursinnhold og målgruppe finnes på BRE sine nettsider. Påmeldingen til kurs i Oslo åpner inne kort tid, men hold av datoen allerede nå! Les mer her.

BREEAM In-Use introkurs

I dag 31.mai, arrangerer NGBC et introduksjonsseminar i BREEAM In-Use International Online i Oslo. Kurset gir en innføring i systemet og metodikken og opplæring i bruk av online-verktøyet. NGBC kan også holde kurs internt i din bedrift, og vil lage flere introkurs til høsten. Les mer her.

EIENDOMSFORVALTNING/20. november 2018

Skal forvalte verdens høyeste trehus

Usbl har sikret seg forvaltningskontrakten på verdens høyeste trehus. Mjøstårnet i Brumunddal, hvor Arthur Buchardt er byggherre, vil rage hele 84,5 meter over bakken. Når bygget står ferdig skal Usbl sørge for både etablering og forvaltning videre. Les hele saken

Til toppen