BREEAM In-Use endelig på norsk

BREEAM In-Use endelig på norsk

Nå har BREEAM In-Use International Online, som benyttes i 25 land verden over, blitt lansert i en norskspråklig utgave.

  • breeam
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

BREEAM In-Use er et lavterskel forvaltningsverktøy og et internasjonalt sertifiseringssystem til bruk for eiere, forvaltere og leietakere med ambisjoner om å redusere driftskostnader, energiforbruk og miljøbelastninger i eksisterende yrkesbygg.

Systemet kan brukes internt for egenevaluering og man kan uten ekstern bistand evaluere og forbedre miljøytelsen til enkelteiendommer eller hele porteføljer. Ved å tilknytte seg en ekstern revisor, kan man ta ut et BREEAM In-Use sertifikat for bygget, forvaltningen og bruken, – hver for seg eller under ett. Les mer her.

Opptak fra lanseringsfrokost

Ved den offisielle lanseringen av verktøyet fikk deltagerne et innblikk i hvordan løsningen fungerer og hva som er planene for videre utvikling av systemet i Norge og internasjonalt. I tillegg delte Avantor erfaringene de har gjort seg som en av de første BREEAM In-Use pilotene og hvorfor de mener flere burde ta i bruk systemet. Frokostmøtet ble streamet og opptaket ligger tilgjengelig her.

Assessorkurs i Oslo

Torsdag og fredag, 25.-26. august, arrangerer NGBC i samarbeid med BRE et to-dagers BREEAM In-Use assessorkurs i Oslo. Gjennomført kurs gir deltagerne BREAAM in-Use assessorgodkjenning med mulighet for å revidere BREEAM In-Use prosjekter. Mer informasjon om kursinnhold og målgruppe finnes på BRE sine nettsider. Påmeldingen til kurs i Oslo åpner inne kort tid, men hold av datoen allerede nå! Les mer her.

BREEAM In-Use introkurs

I dag 31.mai, arrangerer NGBC et introduksjonsseminar i BREEAM In-Use International Online i Oslo. Kurset gir en innføring i systemet og metodikken og opplæring i bruk av online-verktøyet. NGBC kan også holde kurs internt i din bedrift, og vil lage flere introkurs til høsten. Les mer her.

MILJØ/21. februar 2019

40.000 billass spares med Yara Birkeland

– Dette er et svært spennende prosjekt. Ikke fordi det har hatt spesielt store tekniske utfordringer, men fordi det representerer en sterk miljøsatsing og er en spydspiss på sitt felt. Her har vi fått være med på å være helt i front i utviklingen, og det setter vi pris på. Les hele saken

HMS/21. februar 2019

Bedre kjønnsbalanse gir mer på bunnlinjen

– Tallenes tale er klar. Nå har byggebransjen om lag 2% kvinnelige fagarbeidere. Alt tyder på at de bedrifter som sørger for å skaffe seg en bedre kjønnsbalanse, tjener mer penger. Logisk betyr det da at om byggebransjen hadde gjort en sterkere innsats for å bedre kjønnsbalanse, hadde bunnlinjen sette hyggeligere ut. Les hele saken

Til toppen