Brennhet vekst hos Firesafe

Brennhet vekst hos Firesafe

På fire år har brannsikringsselskapet Firesafe blitt dobbelt så store. – Målet er en milliard i omsetning innen 2020, sier administrerende direktør Morten Ameln.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Selskapet har i de seneste årene levert utstyr og tjenester til blant annet det nye sykehuset utenfor Sarpsborg i Østfold, A-hus på Lørenskog og terminal 2 på Gardermoen. Ameln er eneeier i selskapet og mener et av de viktigste konkurransefortrinnene til Firesafe er at de er en totalleverandør innen brannsikring.

[factbox id="1"]

- Vi tilbyr prosjektering, utføring, kontroll og service. Selv om det finnes andre brannsikringsleverandører i Norden, er vi de eneste som kan tilby kundene en totalløsning, sier Ameln.

Dyktige medarbeidere

I 2014 hadde Firesafe inntekter på 500 millioner. Det er mer enn en dobling siden 2010. Ameln peker på større tilbud av tjenester og geografisk ekspansjon som viktige årsaker til veksten, men fremhever også de ansattes daglige bidrag som utslagsgivende.

- I dag har vi 500 dedikerte medarbeidere som hver dag gjør en fabelaktig jobb for å bedre brannsikkerheten i Norden. Våre dyktige ansatte er kilden til selskapets suksess, sier Ameln.

Dobling innen 2020

Ameln har sterk tro på fortsatt suksess for brannsikringsselskapet, til tross for at drahjelpen fra de siste årenes høykonjunktur ikke kommer til å være like sterk.

- Det vil alltid være et behov for brannsikring, og vi venter at dette markedet vil vokse mer enn resten av økonomien de neste årene. I tillegg forventer vi sterk vekst fra nye forretningsområder som offshore, marine, tuneller og automatiske slokkeanlegg. Målet er å doble omsetningen innen 2020, avslutter Ameln.

TRE/26. mars 2019

Verdens høyeste trebygning står ferdig i Norge

Mjøstårnet ble offisielt åpnet den 15. mars 2019, og tar over tittelen som verdens høyeste trebygning. Bygningen på 18 etasjer, som ligger i Brumunddal, er hele 85,4 meter høy. Bygningen inkluderer et hotell, private hjem og kontorlokaler. Metsä Woods raske, lyse og grønne Kerto® LVL-produkter (laminert finertre) ble brukt i de mellomliggende gulvelementene i bygningen. Les hele saken

Til toppen