Bygger 251 nye boliger på Ensjø

Bygger 251 nye boliger på Ensjø

Skanska Norge AS har signert kontrakt med Tiedemannsbyen DA om utbygging av boligprosjektet Utsiktskvartalet på Ensjø.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

De 251 boligene skal bygges i totalentreprise og kontrakten for første trinn har en verdi på 225 millioner kroner.

Godt samarbeid om forvandlingen av Tiedemannsbyen

Tiedemannsbyen DA er et samarbeidsprosjekt mellom Ferd Eiendom og Skanska, der partene eier 50% hver. Utsiktskvartalet er det tredje boligprosjektet i rekken av samarbeidet om å utvikle området i Tiedemannsbyen på Ensjø.

- Vi har et veldig godt samarbeid med vår partner i Tiedemannsbyen DA – Ferd Eiendom. Vi utnytter hverandres kompetanse på markedssiden, men også på gjennomføring av prosjektet, sier Regiondirektør i Skanska Eiendomsutvikling, Helen Gåsvik.

199 boliger er allerede overlevert kunder, og 210 boliger er i produksjon. Da det nå også er vedtatt oppstart av det siste feltet i dette prosjektet, blir Utsiktskvartalet en del av forvandlingen av Ensjø fra bilby og industriområde til en levende bydel med boliger, kontorer og et mangfold av servicetilbud.

- Tiedemannsbyen og området rundt er i rask og positiv utvikling som boområde. I tillegg har dette kvartalet en meget god beliggenhet med felles takterrasser og god utsikt, forteller Gåsvik.

God salgstakt for første byggetrinn

Utsiktskvartalet omfatter totalt 251 boliger. Det vil bygges med god variasjon av leilighetstyper og størrelser, som varier fra toroms til femroms. Byggetrinn 1 omfatter 106 boliger, som ble lagt ut for salg før årsskiftet.

- Prosjektet har solgt bra og det er også årsaken til at det første byggetrinnet nå går i produksjon, avslutter Gåsvik

De første boligene vil ferdigstilles sommer 2018, og hele prosjektet vil være ferdig til sommeren 2019.

BUILDING GREEN/26. september 2018

Building Green: Bli inspirert til å tenke bærekraftig

Snart åpner dørene til lanseringen av Building Green i Oslo. Arrangementet holdes på prisbelønte Gamle Museet hvor bærekraftige produkter, tanker og løsninger innen arkitektur og bygg blir satt på dagsorden. Building Green gir besøkende muligheten for å høre mange forskjellige inspirerende emner innen byggeri og arkitektur. Og de kan delta den ene dagen eller begge dager, alt etter hvilket tema som interesserer dem mest. Les hele saken

POWERHOUSE/26. september 2018

Forskningssenteret ZEN inn i Smart by Powerhouse

Arbeidet med å utvikle en veileder for smarte bygg, Smart by Powerhouse, er godt i gang. – For å ta hensyn til områdeperspektivet og øke innsikten rundt responsive bygg, er også forskningssenteret ZEN (Zero Emission Neighbourhood in Smart Cities) engasjert, sier daglig leder for Powerhouse, Rune Stene. Les hele saken

Til toppen