Bygger boliger for Neptune Properties

Bygger boliger for Neptune Properties

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Neptune Properties AS å bygge boligprosjektet Holtet Horisont I på Holtet i Oslo.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektet består av 39 leiligheter med felles underjordisk garasjekjeller. Oppdraget er en totalentreprise, og kontraktssummen utgjør ca. 110 millioner kroner ekskl. mva.

De 39 leilighetene er fordelt på fire moderne fireetasjes leilighetsbygg og består av romslige og praktiske tre- og fireromsleiligheter samt unike toppleiligheter. Leilighetene varierer i størrelse fra arealeffektive 3-roms på 60 m2, til den største toppleiligheten på 168 m2 med heis rett fra garasjeplan inn i leiligheten og delvis overbygget takterrasse på 66 m2. Byggene blir oppført i betong og stål med fasader av naturplater, tre og glassfelt/vinduer.

Det er lagt spesielt vekt på bruk av tidsriktige materialer av god kvalitet og kunst både innvendig og utvendig.

- Neptune Properties ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har opparbeidet sammen med Veidekke i anbudsfasen, sier adm. dir. Tore Økseter.

- Jeg vil på vegne av Veidekke og teamet som har jobbet med Kongsveien 82 få takke Neptune for tilliten de har vist oss. Dette er første gang vi gjør et prosjekt sammen, og vi gleder oss nå til å videreføre det gode samarbeidet vi har etablert inn i byggefasen, sier distriktsleder Hans Olav Sørlie i Veidekke.

Eiendommen i Kongsveien 82 ble godkjent omregulert til bolig i Oslo bystyre 11. mai 2016. Det har vært stor interesse for prosjektet, og salget er igangsatt. Byggestart er forventet å være i løpet av tredje kvartal 2016.

JURIDISK/25. april 2019

Kjøper har fortsatt risikoen for om tomten kan utnyttes

Høsten 2018 avsa Høyesterett dom hvor kjøpet av en boligtomt ble hevet, da det viste seg at tomten var ubebyggelig som følge av et offentligrettslig byggeforbud. Enkelte har oppfattet at dette kunne være en oppmyking av kjøpers risiko og at det nå er mindre behov for å sjekke tomten grundig før kjøp. Les hele saken

Til toppen