Bygger boliger for Neptune Properties

Bygger boliger for Neptune Properties

Veidekke Entreprenør har fått i oppdrag av Neptune Properties AS å bygge boligprosjektet Holtet Horisont I på Holtet i Oslo.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Prosjektet består av 39 leiligheter med felles underjordisk garasjekjeller. Oppdraget er en totalentreprise, og kontraktssummen utgjør ca. 110 millioner kroner ekskl. mva.

De 39 leilighetene er fordelt på fire moderne fireetasjes leilighetsbygg og består av romslige og praktiske tre- og fireromsleiligheter samt unike toppleiligheter. Leilighetene varierer i størrelse fra arealeffektive 3-roms på 60 m2, til den største toppleiligheten på 168 m2 med heis rett fra garasjeplan inn i leiligheten og delvis overbygget takterrasse på 66 m2. Byggene blir oppført i betong og stål med fasader av naturplater, tre og glassfelt/vinduer.

Det er lagt spesielt vekt på bruk av tidsriktige materialer av god kvalitet og kunst både innvendig og utvendig.

- Neptune Properties ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har opparbeidet sammen med Veidekke i anbudsfasen, sier adm. dir. Tore Økseter.

- Jeg vil på vegne av Veidekke og teamet som har jobbet med Kongsveien 82 få takke Neptune for tilliten de har vist oss. Dette er første gang vi gjør et prosjekt sammen, og vi gleder oss nå til å videreføre det gode samarbeidet vi har etablert inn i byggefasen, sier distriktsleder Hans Olav Sørlie i Veidekke.

Eiendommen i Kongsveien 82 ble godkjent omregulert til bolig i Oslo bystyre 11. mai 2016. Det har vært stor interesse for prosjektet, og salget er igangsatt. Byggestart er forventet å være i løpet av tredje kvartal 2016.

EIENDOM/23. mars 2018

Blir taket det nye gulvet?

– Det ligger an til at takene i byene i fremtiden blir tatt i bruk i mye større omfang enn de gjør i dag. I alle fall om Knut Schreiner, sosiolog i arkitektfirmaet Rodeo får rett i sine antagelser. Han mener nemlig at taket kan bli det nye møtepunktet i mange bygårder. Les hele saken

SYKEHUS/23. mars 2018

Blir langsiktig eier av LHL sykehuset og helsehuset på Gardermoen

Hemfosa gjennomfører kjøpet av Aspelin Ramm sin eierandel på 35% i selskapet som eier LHL sykehuset og helsehuset på Gardermoen. Videreutviklingen av området kommer fortsatt til å skje gjennom den etablerte JV modellen med Aspelin Ramm. Hemfosa har i samband med transaksjonen sikret langsiktig finansieringen av sykehuset og helsehuset gjennom et grønt lån på 1,5 mrd kr fra Swedbank. Les hele saken

TREARKITEKTUR/22. mars 2018

Arven etter Norwegian Wood

I 2008 ble Stavanger-regionen europeisk kulturhovedstad. Et av de største prosjektene under arrangementet ble satt i gang i 2005, og ble til Norwegian Wood. Målet var, gjennom innovative forbildeprosjekter, å skape et utstillingsvindu for nyskapende miljøvennlig trearkitektur og videreutvikle den rike trearkitekturen i Norge og Stavanger. Les hele saken

Til toppen