Bygger legesenter og leiligheter i Åmot

Bygger legesenter og leiligheter i Åmot

For en kontraktssum på 30,5 millioner kroner eks. mva. skal Peab – Senter Bygg oppføre et leilighetsbygg med legesenter i Åmot i Modum kommune.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Bygget er tegnet av Arkitektgruppen Drammen, og vil inneholde tannlegekontor, legekontor og 11 leiligheter. Total størrelse blir på 1650 kvadratmeter.

− Peab - Senter Bygg har sterk lokal tilknytning i Åmot, og det er selvsagt motiverende for oss å bygge for lokalsamfunnet. Det er et klart behov for flere boliger, og jeg tror det blir fint for innbyggerne med helt nye lokaler for tannlege og lege, sier distriktssjef Jan Petter Hansen i Peab - Senter Bygg.

Byggherre er Saga Eiendom, og oppdraget er en totalentreprise. Bygget som skal oppføres er et tradisjonelt leilighetsbygg med parkeringskjeller og to etasjes svalgang. Råbygget er prefabrikkert, og skal kles utvendig med Steni og liggende kledning.

Oppstart på byggeplass er i april 2016, og bygget skal være ferdig i mars 2017.

GJENVINNING/22. mars 2019

Fortsatt mange barrierer i veien for en sirkulær byggsektor

Byggebransjen står for betydelige utslipp og gjenbruksgraden i næringen er lav. Men hvorfor er det slik, og hvilke barrierer er de største? Norsk senter for sirkulær økonomi (NSSØ) og COWI tok debatten da de inviterte til sirkeltreff om materialgjenvinning i et sirkulært perspektiv. Les hele saken

Til toppen