Konserndirektør Torkel Engeness og ordfører Hans Thue (høyre) tar første spadestikk på det som skal bli Norges første visningsby for eneboliger.
Konserndirektør Torkel Engeness og ordfører Hans Thue (høyre) tar første spadestikk på det som skal bli Norges første visningsby for eneboliger. (Foto: ABChus)

Bygger Norges første visningsby

ABChus har skrevet historie i den Norske byggebransjen, da de tok første spadestikk på det som skal bli Norges første visningsby! Visningsbyen vil bestå av fire komplett boliger, som interesserte kan besøke og oppleve hele året. Visningsbyen vil stå ferdig sensommeren 2019.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Ordfører Hans Thue i Nannestad kommune,  har sammen med konserndirektør for ABChus,Torkel Engeness, tatt første spadestikk for å skrive historie i den norske husbyggebransjen.

ABChus bygger nemlig Norges første visningsby for eneboliger i Blåbærsvingen i Åsgreina, nærmere bestemt Nannestad kommune.

Visningsbyen vil bestå av fire komplett boliger, som interesserte kan besøke og oppleve hele året.

ABChus forventer at folk vil fly inn fra hele Norge til Gardermoen, for å oppleve husene i visningsbyen.

Visningsbyen vil stå ferdig i sensommeren 2019.

– Vi gleder oss til å etablere Norges første visningsby i Åsgreina. Det er et helt opplagt sted å bygge visningsbyen tettt på Oslo, tett på flyplassen men samtidig med naturen like utenfor døren. Vi forventer, at mange mennekser med husbyggerdrømmer vil besøke visningsbyen for å oppleve husene på egen hånd, sier Konserdirektør Torkel Engeness i Abchus.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen