Bygger Norges største helsebygg i massivtre

Bygger Norges største helsebygg i massivtre

Ullerud helsebygg bygges nå i Drøbak i Frogn kommune. Det er det største byggeprosjektet i Frogn kommunes historie. Dette blir Norges største sykehjem i massivtre.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Valget av massivtre er at det var det beste alternativet både på pris og og for miljøet. Livssykluskostnadene (LCC) til bygget var et viktig kriterium og bidro til at valget falt på massivtre. Bygget skal sertifiseres etter BREEAM – NOR standarden i kategorien «VERY GOOD».

Ullerud helsebygg får et bruttoareal på 12 000 m2 fordelt på 108 sykehjemsplasser, lærings-, mestrings- og rehabiliteringssenter, dagsenter for eldre og sentralkjøkken. Sensio leverer velferdsteknologi med pasientvarsling, sensorer og innendørs posisjonering til bygget for å sikre ansatte og beboere.

Bygget er tegnet av arkitekt Jostein Rønsen Arkitekter AS, og skal stå ferdig i februar 2017.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen