Bygger Søndre Bondi Terrasse i Asker

Bygger Søndre Bondi Terrasse i Asker

Strøm Gundersen AS, der AF Gruppen (AFG) er hovedaksjonær, er valgt av Søndre Bondi Park AS som entreprenør for oppføring boligprosjektet Søndre Bondi Terrasse like utenfor Asker sentrum.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Søndre Bondi Park AS er eiet 50 % av AS Elje og 50 % av OBOS Nye Hjem AS.

Avtalen gjelder oppføring av 66 leiligheter fordelt på to salgstrinn. I Alt seks blokker skal oppføres over et felles underjordisk parkeringsanlegg. I tillegg skal det opparbeides både offentlig og private adkomstveier, p-areal, gangareal, lekeplasser og grøntanlegg på ca. 10 mål.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på MNOK 167 ekskl. mva.

Byggearbeidene forventes å starte høsten 2016. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig forhåndssalg før igangsetting. Byggetid er 18 måneder.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen