Cad-Quality heter nå Symetri

Cad-Quality heter nå Symetri

Cad-Q skifter navn til Symetri. Det nye navnet reflekterer Cad-Q’s transformasjon til en markedsledende, allsidig samarbeidspartner i Norden og i Storbritannia som gir kundene våre kyndig veiledning innen alt fra 3D-modellering og -simulering til livssyklusstyring av produkter og bygg.

  • BIM
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Nye Symetri vil fortsette å bygge en sterk markedsposisjon med et klart mål og stor entusiasme for å kunne gjøre en forskjell for kundene våre. Symetri er en strategisk forretningspartner som med sine 300 dyktige medarbeidere støtter kunder innen bygg, eiendom og industri gjennom hele livssyklusen til et produkt eller bygg.

[factbox id="1"]

- I 1989 startet Cad-Q som CAD-leverandør, og bedriften har siden den gang gradvis opparbeidet seg en stilling der vi kan bidra til å optimalisere arbeidsflyten, forenkle dataadministrasjonen og bedre kvaliteten gjennom hele designlivssyklusen for kundene våre. For å markere denne endringen og bedre gjenspeile de mange ulike løsningene vi kan tilby, har vi besluttet å endre navn til Symetri, sier Jens Kollerud, administrerende direktør i Symetri.

Symetri har kompetansen, ferdighetene og løsningene som trengs for å øke kundens produktivitet, endre utfordringer til muligheter, og skape konkurransefordeler i en stadig mer digitalisert verden.

- Vi har stor tro på at teknologiske fremskritt som grønnere bygninger, renere transport og en mer effektiv industri vil spille en nøkkelrolle i arbeidet med å bevege verden i en mer bærekraftig retning, og vi ønsker å bidra til dette, fortsetter Kollerud.

BELYSNING/20. februar 2019

Giganthall fikk pris for lysbruk

– Dette er et stort prosjekt, det er ingen tvil om det. 4 spor inne i fjellet, der de to midtre sporene er dimensjonert for passering av tog i 250 kilometer i timen sier sitt om hvilke tekniske utfordringer vi har møtt. Kanskje nettopp derfor er det hyggelig å få en utmerkelse for lysdesignet. Les hele saken

REHABILITERING/20. februar 2019

Slik skal Nationaltheatret bli flott igjen

En moderne hovedscene, omfattende restaurering, store tekniske utbedringer og arealer under bakken vil gi publikum og ansatte en helt ny opplevelse i Nationaltheatret. Nå søker Statsbygg etter en prosjekteringsgruppe som skal anbefale konkrete løsninger for oppussingen. Les hele saken

BIM/19. februar 2019

Bedre byggeprosesser med nye internasjonale standarder for BIM

Internasjonalt er bygge- og anleggsnæringen i sterk vekst, og med det følger behovet for effektive, globale verktøy som bygningsinformasjonsmodellering (BIM). De nye internasjonale standardene gir mer effektivt samarbeid, mener den norske lederen for arbeidsgruppen som har utviklet de nye standardene, Jøns Sjøgren fra Boligprodusentene. Les hele saken

Til toppen