Cembrit har åpnet ny fabrikk i Ungarn

Cembrit har åpnet ny fabrikk i Ungarn

Skreddersydde, avanserte fasadeløsninger med unike kutt, farger og formater åpner nye arkitektoniske muligheter med Cembrit fasadeplater.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Unik design og spesialløsninger for fasader er kommet for å bli. Over alt i arkitekturen ser man etter uttrykk som får det enkelte bygget til å skille seg ut i mengden. På Cembrits splitter nye fabrikk er tilpasningsmulighetene for fasadeplater av fibersement nå betydelig utvidet. Dette for å møte den økende etterspørselen etter skreddersydde løsninger.

Cembrit har investert hundrevis av millioner i å etablere et helt nytt, moderne produksjonsanlegg der den nyeste teknologien på feltet er med på å lage optimale rammer for fleksible og moderne fasadeløsninger.

Individuell håndtering av ordre

Det nye anlegget vil utelukkende produsere fasadeplater av fibersement. Mulighetene for spesielle løsninger, inkludert perforering, spesialfarger, skjæring, boring av hull for montering og mye mer, vil bli betydelig flere.
I den nye produksjonsflyten vil hver ordre bli behandlet individuelt, med muligheter for spesialmerking og pakking. Dette vil gi en merkbar positiv effekt på alle stadier i byggeprosessen:

Den nye teknologien gjør også at leveringstiden i fremtiden vil være betydelig raskere.

Ny, logisk produkt-ID

Alle Cembrit fasadeplater får i samme runde også nye navn som gjenspeiler platens egenskaper og platens farge. Selve produktene og fargene er de samme som før, men for eksempel blir "Cembrit Classic" til "Cembrit Patina" fordi platen over tid endrer utseende og patina.

Produktenes nye navn bestemmes av måten kunden logisk velger sitt produkt: Først velger man farge og deretter produktegenskaper. Alternativene kommer i en naturlig rekkefølge som gjenspeiles i navnene. Systemet er det samme over hele produktspekteret, og gjør det raskt og enkelt å velge riktig løsning.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen