COMBISAFE lanserer fallsikringssystem

COMBISAFE lanserer fallsikringssystem

Fokus på HMS har steget kraftig det siste året, og antall inspeksjoner på byggeplass i år har allerede økt med nesten 800 flere besøk enn planlagt. Nå lanserer COMBISAFE et nytt fallsikringssystem som skal gjøre hverdagen enklere og sikrere på byggeplassen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Monteres  på sekunder

[img id="1"]

SkyReach Anchor er et overliggende fallsikringssystem som sikrer bygningsarbeidere mot fall fra høyder, som er den største årsaken til dødsfall i industrien.

SkyReach Anchor er kan settes opp raskt og er kompatibelt med alle typer personlig fallsikringsutstyr (PFPE).

Det er testet og godkjent av Miller® Falcons produktfamilie av fallblokker med svivel, som er ideelle for alle som utfører horisontalt forskalingsarbeid, lasting og lossing av kjøretøy, eller arbeider på innløpskant.

- Kundene våre forteller oss om de virkelige begrensningene med tradisjonelle overliggende fallsikringssystemer, blant annet at de ikke bare krever kran når de skal installeres, men også når de må flyttes, sier Wayne Kensett, produktsjef for Combisafe.

- Det fine med SkyReach Anchor er at det er lett og bærbart slik at det kan bæres, installeres og låses i posisjon på få sekunder av én enkelt arbeider uten behov for kran.

- Det er også enkelt å ta ned eller flytte systemet. Dette er en banebrytende utvikling for bransjen som sparer mye ting og mye penger.

SkyReach Anchor veier 25 kg, og er tilgjengelig med to festealternativer: Innstøpningshylsen til bruk på betongkonstruksjoner når det utføres forskalingsarbeid, og flensklemmen i stål som brukes ved lasting og lossing av kjøretøy ved siden av en stålkonstruksjon.

Innstøpningshylsesystemet gir 360 graders-bruk under forskalingsarbeid. Den foldbare bommen og staget gir en arbeidsradius på 8,5 meter, og et arbeidsområde på opp mot 230 m2.

Når et område er ferdigstilt, kan brukeren raskt og enkelt feste sitt personlige fallsikringsutstyr til et nærliggende SkyReach Anchor, før han eller hun beveger seg til et nytt område.

SkyReach Anchor er kompatibelt med COMBISAFE lastesystem for bruksområder som krever lasting og lossing av kjøretøy, og det kan også brukes med flensklemmen i stål når det er begrenset med plass.

Klemmen kan låses i enhver stålsøyle mellom 150 mm og 450 mm. Når den er på plass gir SkyReach Anchor arbeideren sikker tilgang til lasteplan på kjøretøy, og gir ekstra sikkerhet ved arbeid på en innløpskant.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen