De nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris 2017

De nominerte til Byggenæringens Innovasjonspris 2017

Da er det klart hvem som er med i finalerunden og skal kjempe om seieren i Byggenæringens Innovasjonspris 2017. Juryen som ledes av Kristin Malonæs har nå evaluert alle innkomne søknader og kommet frem til 8 kandidater som skal presentere seg for juryen den 15. september. Deretter blir det opp til juryen å kåre en vinner.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Det har vært mange spennende kandidater og et stort spenn blant deltagerne. Vi har vært opptatt av å følge kriteriene når vi har vurdert hver enkelt kandidat, og sett etter både det innovative, om det har en digital og/eller bærekraftig gevinst, at løsningen er i funksjon og sist men ikke minst potensiale til bred anvendelse, sier juryleder Kristin Malonæs.

De nominerte i tilfeldig rekkefølge er:

  • «Byggemappen» innlevert av Lean Konseptutvikling AS
  • «Termowood» innlevert av Termowood AS
  • «Waterseal» innlevert av Hey`di AS
  • «Protan Blueproof» innlevert av Protan AS
  • «Bimsync» innlevert av Catenda AS
  • «Rimol Miljøpark» innlevert av AF Decom
  • «Arstyl LS1 Smygplate» innlevert av Deco Systems AS
  • «Cliwi» innlevert av HeatWork AS

De nominerte vil bli presentert på www.byggreisdeg.no og Facebook i løpet av sommeren. Vinneren blir presentert på åpningskonferansen av Det Norske Byggemøte onsdag 18.oktober.

Juryen

Juryen ledes av Kristin Malonæs, direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge. Hun har med seg ekspedisjonssjef i Kommunal- og moderniseringsdepartementet, Ann Ingeborg Hjetland, administrerende direktør i Byggenæringens Landsforening, Jon Sandnes og styreleder Virke Byggevarehandel, Knut Strand Jacobsen.

Kriterier for konkurransen i 2017

Byggenæringens Innovasjonspris 2017 skal deles ut til et firma/organisasjon eller person som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer digital og/eller bærekraftig (miljø, økonomi, samfunn) Byggenæring. Løsningen skal være i funksjon og kunne dokumentere økt konkurransekraft, verdiskapning å ha potensiale for bred anvendelse.

DIGITALISERING/ 9. april 2019

Styrker sin posisjon som digitaliseringspartner til byggebransjen i Norden

Infobric utvider sortimentet av smarte digitale løsninger for å øke sikkerheten og effektiviteten i den nordiske byggebransjen. Gjennom oppkjøpet blir Tempus AS med datterselskapet Templus AB nå en del av Infobric. Les hele saken

Til toppen