Den nye SmartDok Appen er lansert

Den nye SmartDok Appen er lansert

Den nye SmartDok-appen er offisielt lansert. Den blir enda enklere og mer funksjonell. Flere nyttige funksjoner for brukere i bygg- og anleggsbransjen vil bli lansert i tiden fremover.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Vi er stolte over å kunne presentere en helt ny App til alle våre 35.000 brukere av SmartDok, sier Bjørn Tore Hagberg, gründer av SmartDok.

Haberg lanserte Appen offisielt onsdag 15. februar, noe som betyr at appen nå er tilgjengelig for alle brukere av Android. iOS-versjonen er også ferdig, og vil være tilgjengelig på App Store så snart Apple har godkjent oppdateringen.

[factbox id="1"]

- Den nye appen er bygget mer på ikoner, og den utnytter plassen bedre. Den skal i tillegg være helt lik på begge plattformer (Android og iOS), samt at det fortsatt vil være store knapper og tydelig kontrast i designet, lover Hagberg.

- Navigasjonen skal også gå mye raskere, og uansett hvor du er så skal du få rask tilgang på menyer og dashbord, sier han.

- Vår app har alltid hatt fokus på brukervennlighet, og vi har fått mye skryt av våre kunder siden den ble lansert. Nå med den nye appen tror vi at det skal bli enda enklere for våre kunder å drive lønnsomt, og ikke minst på best måte holde kontrollen over prosjektene, sier Hagberg til slutt.

I den nye appen vil du ha en egen profil, der du kan legge inn bilde, samt at du kan skreddersy forsiden etter hva du bruker mest. Det vil også være mulighet for bedriftene å sende ut egne nyhetsmeldinger i appen som kommer opp som en notifikasjon i appen.

Må oppdatere SmartDok i Android

Til opplysning vil ikke appen oppdatere seg automatisk. Gå inn på Google Play og søk eller velg SmartDok. Deretter trykker du oppdater, så har du den nye appen på plass i telefonen.

Når du åpner den nye appen vil du bli tatt gjennom en enkel «wizard» som gir deg en kjapp innføring av den nye appen.

Den nye SmartDok-appen er bare en start. I den kommende tiden vil brukere i bygg- og anleggsbransjen oppleve at det vil bli lansert nyttige flere funksjoner.

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen