Det nærmer seg DOGAs arkitektur- og designdag

Det nærmer seg DOGAs arkitektur- og designdag

27. april er Norges største fagdag, og møteplass for design og arkitektur. "Transform 2016" bygger videre på Designdagen og omfatter nå også arkitektur og byutvikling.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Hvordan påvirkes design og arkitektur av en verden i stadig raskere endring? Hvilke muligheter har fagene våre i møte med nye, komplekse utfordringer i samfunn og næringsliv?

Transform 2016

DOGA inviterer til Transform 2016 – en dag for inspirasjon, nettverksbygging og faglig påfyll innenfor temaer arkitekter og designere anno 2016 er nødt til å forholde seg til.

[factbox id="1"]

I tillegg til fagprogram og diskusjoner, inviteres det til fest med utdeling av Merket for god design og DOGAs andre priser.

Design og arkitektur

Det faglige programmet er delt inn i design og arkitektur. Men flere av sesjonene er aktuelle for begge fagfelt, og som deltaker kan du velge fritt hva du ønsker å delta på.

Foredragsholderne er ledende stemmer fra hele verden innenfor design og arkitektur.

Deltakerne skal både ha praktisk nytte av foredragene og bli inspirert og motivert til å se nye muligheter.

Prisutdeling

Som del av Transform 2016 videreføres det festfaktoren fra Designdagen, nemlig feiringen av norske designere og arkitekter i en storslagen prisutdeling.

Merket for god design, Unge Talenter, Jacob-prisen, Innovasjonsprisen for universell utforming og DOGAs hederspris skal deles ut i Hallen etter at det faglige programmet er slutt.

Påmeldingen åpner i uke 9.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen