Dørteknikk utvider med nytt kontor i Oslo

Dørteknikk utvider med nytt kontor i Oslo

For å kunne møte en stadig økende etterspørsel, utvider Dørteknikk AS virksomheten og etablerer et nytt kontor i Oslo.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Dørteknikk, som er et ledende konsulentfirma i dørmiljøet, tilbyr tjenester som spenner seg fra enkle oppdrag til å lede og gjennomføre store dørmiljø-prosjekter. Selskapet jobber tverrfaglig, og tilbyr spisskompetanse på alt fra forprosjekt, beskrivelse, konkurransegrunnlag og bygging, til drift og vedlikehold i ferdige bygg.

- Det er utrolig spennende å etablere seg i Oslo, hvor det største markedet er. Vi satser på å vokse enda mer- og ansette flere folk utover høsten, sier salgssjef Thor Frøystad i selskapet.

Oslokontorets første ansatte, blir seniorkonsulenten Morten Høiseth. Han har 21 års erfaring fra dørmiljøet, og har svennebrev og Mesterbrev som Låsesmed. Høiseth er hentet fra stillingen som produktspesialist i Kaba MøllerUndall. Han har også vært avdelingsleder i Kaba MøllerUndall i Sandefjord.

Høiseth har også sittet som medlem og leder for låsesmedfaget i prøvenemnda i Telemark, Vestfold og Buskerud. I tillegg har han i en årrekke vært nestformann i foreningen Norske Låsesmeder.

Det nye kontoret åpnet dørene 19. september på C. J. Hambrosplass.

BIM/24. september 2018

Cramo lanserer BIM-tjenester

I mai i år inngikk Cramo avtale med Pro-Consult for å kunne utvikle konsepter og tjenester med smart teknologi. Cramo satser tungt på digitalisering, og målet er å bidra til mer effektiv prosjektledelse og prosjektgjennomføring, som gir lønnsom og bærekraftig vekst i bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

DIGITALE VERKTØY/24. september 2018

Vil bli blant Norges fremste innen digitale verktøy for BA næringen

Devinco i Trondheim kjøper majoriteten av aksjene i Bergensbedriften Mobile Worker, og de ansatte vil utgjøre de resterende eierne. Samlet vil de to selskapene få over 80 ansatte og en forventet omsetning på nærmere 100 millioner i 2018, og dermed bli en av Norges største kompetansemiljø innen digitale og skybaserte løsninger for bygg- og anleggsbransjen. Les hele saken

Til toppen