Dørtelefonanlegg som skal forenkle installasjonen

Dørtelefonanlegg som skal forenkle installasjonen

Proxll lanserer nå det nye IP-baserte dørtelefonanlegget IP360. Systemet går over Ethernet, noe som gjør kablingsjobben betydelig enklere for installatøren.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Fleksibelt og fremtidssikkert

Det nye IP-baserte dørtelefonsystemet passer for alle miljøer og egner seg godt til mer avanserte systemer i moderne boligkomplekser samt forretnings- og industribygg, men også til eneboliger og mindre enheter. IP-systemet setter ingen begrensninger på antall svarapparater som kobles til. IP360 benytter standardprotokoller. Dette gjør systemet fremtidssikkert slik at det lett vil kunne oppgraderes i etterkant dersom behovene skulle dukke opp. Det kan også integreres med andre systemer. Dette gir brukeren mange muligheter for utvidelse med tredjepartssystemer.

Takket være nettverksmuligheter kan IP360 kobles til Internett. Så lenge du er online kan du dermed svare på oppkall, med for eksempel mobiltelefon eller nettbrett, uansett hvor du befinner deg.

Digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler

Alle IP360-enhetene kan kobles til et eksisterende Ethernet-nettverk. Dette gjør det mulig å få et digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler. Systemet fordeler kommunikasjonen gjennom Ethernet-strukturen, noe som garanterer en nesten uendelig utvidelse av systemet.

– Det nye IP360-systemet vil forenkle installasjonsprosessen for installatøren uten å gå på bekostning av funksjonalitet, fleksibilitet og kvaliteten på anlegget, sier produktsjef for dørtelefon i Proxll, Almir Kozarić.

– Alt som trengs er en POE switch, CAT5 Ethernet-kabel, et utepanel og eventuelt et svarapparat så er man oppe og står. Og benytter man skyløsningen er det ikke nødvendig å installere svarapparat da man heller kan benytte mobiltelefon eller nettbrett, noe vi tror mange setter pris på i en hverdag hvor telefonen brukes til det meste, avslutter Kozarić.

BELYSNING/20. februar 2019

Giganthall fikk pris for lysbruk

– Dette er et stort prosjekt, det er ingen tvil om det. 4 spor inne i fjellet, der de to midtre sporene er dimensjonert for passering av tog i 250 kilometer i timen sier sitt om hvilke tekniske utfordringer vi har møtt. Kanskje nettopp derfor er det hyggelig å få en utmerkelse for lysdesignet. Les hele saken

REHABILITERING/20. februar 2019

Slik skal Nationaltheatret bli flott igjen

En moderne hovedscene, omfattende restaurering, store tekniske utbedringer og arealer under bakken vil gi publikum og ansatte en helt ny opplevelse i Nationaltheatret. Nå søker Statsbygg etter en prosjekteringsgruppe som skal anbefale konkrete løsninger for oppussingen. Les hele saken

BIM/19. februar 2019

Bedre byggeprosesser med nye internasjonale standarder for BIM

Internasjonalt er bygge- og anleggsnæringen i sterk vekst, og med det følger behovet for effektive, globale verktøy som bygningsinformasjonsmodellering (BIM). De nye internasjonale standardene gir mer effektivt samarbeid, mener den norske lederen for arbeidsgruppen som har utviklet de nye standardene, Jøns Sjøgren fra Boligprodusentene. Les hele saken

Til toppen