Dørtelefonanlegg som skal forenkle installasjonen

Dørtelefonanlegg som skal forenkle installasjonen

Proxll lanserer nå det nye IP-baserte dørtelefonanlegget IP360. Systemet går over Ethernet, noe som gjør kablingsjobben betydelig enklere for installatøren.

  • Produkt
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Fleksibelt og fremtidssikkert

Det nye IP-baserte dørtelefonsystemet passer for alle miljøer og egner seg godt til mer avanserte systemer i moderne boligkomplekser samt forretnings- og industribygg, men også til eneboliger og mindre enheter. IP-systemet setter ingen begrensninger på antall svarapparater som kobles til. IP360 benytter standardprotokoller. Dette gjør systemet fremtidssikkert slik at det lett vil kunne oppgraderes i etterkant dersom behovene skulle dukke opp. Det kan også integreres med andre systemer. Dette gir brukeren mange muligheter for utvidelse med tredjepartssystemer.

Takket være nettverksmuligheter kan IP360 kobles til Internett. Så lenge du er online kan du dermed svare på oppkall, med for eksempel mobiltelefon eller nettbrett, uansett hvor du befinner deg.

Digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler

Alle IP360-enhetene kan kobles til et eksisterende Ethernet-nettverk. Dette gjør det mulig å få et digitalt dørtelefonsystem uten spesielle kabler. Systemet fordeler kommunikasjonen gjennom Ethernet-strukturen, noe som garanterer en nesten uendelig utvidelse av systemet.

– Det nye IP360-systemet vil forenkle installasjonsprosessen for installatøren uten å gå på bekostning av funksjonalitet, fleksibilitet og kvaliteten på anlegget, sier produktsjef for dørtelefon i Proxll, Almir Kozarić.

– Alt som trengs er en POE switch, CAT5 Ethernet-kabel, et utepanel og eventuelt et svarapparat så er man oppe og står. Og benytter man skyløsningen er det ikke nødvendig å installere svarapparat da man heller kan benytte mobiltelefon eller nettbrett, noe vi tror mange setter pris på i en hverdag hvor telefonen brukes til det meste, avslutter Kozarić.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen