En maling tilpasset virkeligheten

En maling tilpasset virkeligheten

Å være misfornøyd med at ens hjem ikke samsvarer med interiørbildene på instagram er helt vanlig. For mange er standarden snarere ripete gulv og flekker på kjøkkenveggen man ikke får vasket vekk. Men nå finnes det endelig interiørmalinger som gir både trendy og lettstelte flater, slik at hjemmet blir lekkert og praktisk på en gang.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Når barn og husdyr utgjør familiebildet opplever mange å måtte gjøre kompromisser mellom et visuelt vakkert uttrykk og et funksjonelt «sånn passe» utrykk. Det er ikke alltid plass til tiden det tar å vedlikeholde gulv og vegger i dagens tidsklemme. Ikke sjelden må hjemmet settes lenger ned i prioriteringsrekkefølgen. Stylist Ingrid Pallesen er en av dem som kjemper med balansen mellom å skape inspirerende bilder til sin instagram @ingridpall og et hjem der to småbarn kan leke og trives.

[factbox id="1"]

- For meg er det viktig å skape et hjem som oppmuntrer mine barn til lek og aktivitet uten at jeg behøver å kompromisse med det som jeg synes er et pent hjem. Jeg vil være både trendy og funksjonell i min innredningsstil og er derfor veldig glad for at det nå endelig finnes produkter på markedet som er tilpasset det virkelige livet, sier Ingrid.

Perform+ Easy2Clean

I fjor lanserte Nordsjö gulvmalingen Perform+ Diamond Floor som er slitesterk, ripefast og motstandsdyktig mot flekker, og dermed lett å holde ren og pen. Nå lanserer Nordsjö veggmalingen Perform+ Easy2Clean, som har de samme egenskaper, samtidig som den gir en matt og vakker overflate. De 2 produktene kan kombineres med hell for å få en enklere hverdag.

Å lettvint kunne vaske av kaffe-, krem- og smussflekker fra den matte veggflaten uten å påvirke matthet eller intensitet er en av fordelene som gjør produktet egnet for miljøer der små hender og føtter leker, og evt. husdyr ferdes.

- Vi har en lang historie i å utvikle og produsere innovativ maling og vil alltid tilby skreddersydde løsninger til våre kunders skiftende behov. Mange mennesker opplever stress rundt det å opprettholde perfekte rene hjem – Easy2Clean er vårt bidrag til å forenkle hverdagen og tidspresset. Misnøyen tørker man enkelt bort fra veggen, sier produktsjef Andreas Nilsson i AkzoNobel/Nordsjö.

Easy2Clean er fra og med nå å få kjøpt i alle farger hos Nordsjös forhandlere, bl.a. Nordsjö Idé & Design, XL-Bygg og Megaflis. Det samme gjelder Perform+ Diamond Floor. Begge produktene oppfyller kravene for svanemerket.

TRE/16. februar 2018

Rekordoppmøte på verdens største konferanse for byggekunst i tre

1700 deltakere fra hele verden deltok på verdens største møteplass for byggkonstruksjoner i tre, Forum Holzbau Garmisch. Flere norske bedrifter deltok for å oppdatere seg på de nyeste trendene innen internasjonal byggekunst i tre. Les hele saken

BIM/16. februar 2018

Fullsatt sal på seminaret om parametrisk design og BIM

Tirsdag 13. februar ble det for første gang i Norge arrangert seminar om parametrisk design/visuell programmering. Over 130 personer var til stede på Felix Konferansesenter for å høre en rekke norske og internasjonale foredragsholdere fortelle om hvordan de benytter dette i sin hverdag. Les hele saken

BYGGENÆRINGEN/15. februar 2018

Fortsatt stort behov for fagarbeidere i byggenæringen

38 prosent av bedriftene i byggenæringen sliter med å få tak i fagarbeidere viser ny undersøkelse fra BNL. I mars går fristen for å velge studieretning ut for landets 16-åringer, og selv om pendelen går riktig vei på landsbasis, er det alt for få som velger bygg- og anleggsteknikk. Les hele saken

Til toppen