En milepæl: mottar prestisjetung Eurovent sertifisering
(Illustrasjon: Lindab)

En milepæl: mottar prestisjetung Eurovent sertifisering

Lindab er det første selskapet i Europa som mottar sertifikat for et helt kanalsystem fra den velrenommerte organisasjonen Eurovent. De kvalitetsledende sirkulære kanalsystemene Lindab Safe og Safe Click er sertifisert i henhold til EN 12237 tetthetsklasse (D) og anslutningsmål i henhold til EN 1506.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Lindab Safe er av høyeste kvalitet og innehar et design som gjør den til montørens førstevalg. Som et Premium-merke og et godt tenkende selskap er vi forpliktet til alltid å streve for høyeste ytelse i alle aspekter av vår virksomhet. Med denne nye sertifiseringen øker vi igjen vår standard. 

En milepæl

- Vi er svært fornøyd med å kunne presentere denne nyheten. Sertifiseringen er en anerkjennelse av Lindab som ledende leverandør av moderne inneklima-løsninger, men også en milepæl som forhåpentligvis vil øke den generelle produkt- og produksjonstandarden i ventilasjonsbransjen, sier Arne Boyle, salgssjef kanalsystemer for Lindab Norge. 

Eurovent

Eurovent er Europas ledende organisasjon for testing og sertifisering av ventilasjonsprodukter med hensyn til energieffektivitet og spesifiserte ytelser. De er en anerkjent organisasjon og utsteder av sertifiseringer i flere sektorer og bransjer over hele Europa. 

- Denne sertifiseringen tjener som en påminnelse om at høy standard på ventilasjonsløsninger er en nødvendighet dersom vi skal redusere energiforbruket og minimere belastningen på miljøet. Bygninger står for 40 prosent av alt energiforbruk i EU-landene. Et tettere kanalsystem vil bidra til et lavere energiforbruk, og at luften faktisk kommer frem dit den skal. Store deler av bransjen og byggherrer blir stadig mer bevisst i valg av løsninger og produkter. Vi skylder miljøet og fremtidstroen for kommende generasjoner å ta valg som innebærer minste mulige energiforbruk, avslutter Boyle. 

TEK17/22. februar 2019

Trapper tar langt flere liv enn branner

– Det finnes riktig nok ikke sikre tall på dette, men undersøkelser tyder på at trapper tar nær dobbelt så mange liv per år som branner gjør. I tillegg kommer jo alle skadene, og her er det nok store mørketall. Det er på tide å ta dette problemet på alvor. Les hele saken

Til toppen