Entra Bergen ble kåret til Årets Grønne Driftsteam

Entra Bergen ble kåret til Årets Grønne Driftsteam

Prisen ble delt ut ved Årets Grønne Driftskonferanse 16. november. Tre team plukket ut blant de innkomne forslagene.

  • Event
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Entra Bergen team Valkendorfsgate 6 konkurrerte mot Höegh Eiendom Hasle linje og Entra team Munch-Keysersgate. Det var svært jevnt mellom de tre kandidatene. Alle kunne vise til god drift med lønnsomme energiresultater, et godt inneklima og et positivt forhold til leietakerne.

Vinnerteamet fra Bergen skilte seg ut ved spesielt god kundefokus, samt gjennom det sosiale og faglige samspillet internt.

Et godt driftsteam har som oppgave å bedre miljøprestasjonene ved drift av bygg. Grønn Byggallianse ønsker å støtte dette viktige arbeidet, bl.a. gjennom å dele ut prisen Årets Grønne Driftsteam. Prisen skal tildeles et driftsteam som har vært til inspirasjon for andre og som utmerker seg gjennom sitt arbeid med å redusere miljøbelastningen fra drift av bygg.

Entra team Bergen Valkendorfsgate 6 har god kontroll over energibruken for hele sin bygningsmasse. Det er tett dialog med leietakere. Avfall kartlegges i eget oppfølgingssystem og det er fokus på å redusere avfall samt bedre sorteringsgraden. Hver drifter har sitt fagfelt og teamet utfyller hverandre på de forskjellige kompetanseområdene. Teamet er også dyktig på å dokumentere og gjennomføre tiltak.

Også høsten 2017 vil prisen bli delt ut, så husk på å melde inn din kandidat. Hvis du vil vite mer om konkurransen i mellomtiden finner du informasjon her.

ARKITEKTUR/15. august 2018

Oppgradering av gjenreisingshus: Åpent seminar

Er du arkitekt, rådgiver, planlegger eller lærer med interesse for gjenreisingshus? Eller bor du i et gjenreisingshus som skal pusses opp? Dette seminaret handler om å ivareta arkitekturens egenart og kulturhistoriske verdi når huset skal oppgraderes. Les hele saken

Til toppen