HTH viser nye produkter i varme farger.
HTH viser nye produkter i varme farger. (Bilde: Eirik Iveland)

Fargerike kjøkken

HTH er godt synlig med 300 kvm stand i hall B. – Vi har vært bevisste på plasseringen, folk legger merke til oss når de kommer inn, sier Espen Karslen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Espen er på BRD sammen med sin nevø Fredrik Karlsen, og de er begge tilfredse med besøket.

– Det har vært mange innom, dette er helt klart den beste byggemessen i Norge, sier Fredrik.

– Vi selger kjøkkeninnredning og hvitevarer – men i år har vi ingen hvite kjøleskap eller komfyrer på messen. Vi vil vise at vi kan farger, og samtidig vil vi inspirere folk til flere valg, sier Espen.

– Urban Living har vært tema på messen har vært og vi har tatt det inn over oss. Vi har grønne planter og viser urtedyrking. Mange unge vil gjerne dyrke urtene selv, sier Fredrik.

– Miljø er uansett viktig, og HTH sine produkter tilfredsstiller krav til BREEAM, sier han.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen