HTH viser nye produkter i varme farger.
HTH viser nye produkter i varme farger. (Bilde: Eirik Iveland)

Fargerike kjøkken

HTH er godt synlig med 300 kvm stand i hall B. – Vi har vært bevisste på plasseringen, folk legger merke til oss når de kommer inn, sier Espen Karslen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Espen er på BRD sammen med sin nevø Fredrik Karlsen, og de er begge tilfredse med besøket.

– Det har vært mange innom, dette er helt klart den beste byggemessen i Norge, sier Fredrik.

– Vi selger kjøkkeninnredning og hvitevarer – men i år har vi ingen hvite kjøleskap eller komfyrer på messen. Vi vil vise at vi kan farger, og samtidig vil vi inspirere folk til flere valg, sier Espen.

– Urban Living har vært tema på messen har vært og vi har tatt det inn over oss. Vi har grønne planter og viser urtedyrking. Mange unge vil gjerne dyrke urtene selv, sier Fredrik.

– Miljø er uansett viktig, og HTH sine produkter tilfredsstiller krav til BREEAM, sier han.

ARKITEKTUR/21. juni 2018

Arealeffektive boliger med god standard

– Som arkitekter med stor andel boligprosjektering opplever vi i økende grad at byggherre ønsker å tilrettelegge for små boliger, og at vi må tegne svært arealeffektive planløsninger. Boligprisen i Oslo og andre store byer øker dramatisk og det er stor etterspørsel etter å bo sentralt. Samtidig er det en økende andel enslige husholdninger/endrede preferanser etc., som etterspør mindre arealer. Derfor har Hille Melbye Arkitekter utarbeidet en forskningsrapport som tar for seg disse temaene. Les hele saken

Til toppen