HTH viser nye produkter i varme farger.
HTH viser nye produkter i varme farger. (Bilde: Eirik Iveland)

Fargerike kjøkken

HTH er godt synlig med 300 kvm stand i hall B. – Vi har vært bevisste på plasseringen, folk legger merke til oss når de kommer inn, sier Espen Karslen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Espen er på BRD sammen med sin nevø Fredrik Karlsen, og de er begge tilfredse med besøket.

– Det har vært mange innom, dette er helt klart den beste byggemessen i Norge, sier Fredrik.

– Vi selger kjøkkeninnredning og hvitevarer – men i år har vi ingen hvite kjøleskap eller komfyrer på messen. Vi vil vise at vi kan farger, og samtidig vil vi inspirere folk til flere valg, sier Espen.

– Urban Living har vært tema på messen har vært og vi har tatt det inn over oss. Vi har grønne planter og viser urtedyrking. Mange unge vil gjerne dyrke urtene selv, sier Fredrik.

– Miljø er uansett viktig, og HTH sine produkter tilfredsstiller krav til BREEAM, sier han.

BUILDING GREEN/26. september 2018

Building Green: Bli inspirert til å tenke bærekraftig

Snart åpner dørene til lanseringen av Building Green i Oslo. Arrangementet holdes på prisbelønte Gamle Museet hvor bærekraftige produkter, tanker og løsninger innen arkitektur og bygg blir satt på dagsorden. Building Green gir besøkende muligheten for å høre mange forskjellige inspirerende emner innen byggeri og arkitektur. Og de kan delta den ene dagen eller begge dager, alt etter hvilket tema som interesserer dem mest. Les hele saken

POWERHOUSE/26. september 2018

Forskningssenteret ZEN inn i Smart by Powerhouse

Arbeidet med å utvikle en veileder for smarte bygg, Smart by Powerhouse, er godt i gang. – For å ta hensyn til områdeperspektivet og øke innsikten rundt responsive bygg, er også forskningssenteret ZEN (Zero Emission Neighbourhood in Smart Cities) engasjert, sier daglig leder for Powerhouse, Rune Stene. Les hele saken

Til toppen