Finja Betongs største investering er nå klar. Dette er en helt ny og ekstremt moderne tørrmørtelfabrikk som vil møte den økte etterspørselen etter slike produkter i regionen.
Finja Betongs største investering er nå klar. Dette er en helt ny og ekstremt moderne tørrmørtelfabrikk som vil møte den økte etterspørselen etter slike produkter i regionen. (Foto: Finja)

Finja Betongs største investering er åpnet

Finja Betongs største investering er nå klar. Dette er en helt ny og ekstremt moderne tørrmørtelfabrikk som vil møte den økte etterspørselen etter slike produkter i regionen.

  • betong
Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Den nybygde anlegget, som nå er åpnet, ligger på Finjas eksisterende produksjonsområde i Strängnäs og kunder i regionen kan se frem til en mer effektiv logistikk i form av vårt profesjonelle produktsortiment som tilbys i storsekk og mørtelbeholdere.

– Å komme i gang med mitt nye oppdrag som adm. dir. i Finja Betong ved å åpne selskapets største investering gjennom tidene føles forstått som kraftig. Det nye anlegget representerer en milepæl, og vi tar nå springbrett til nye tider og en større satsing på murt og pusset bygningen, sier Patricio Villarroel, adm. dir. Finja Betong.

For å møte den økende etterspørselen etter forskjellige typer tørrmørtel i Stockholmsregionen har selskapet besluttet å investere i Mälardalen, nærmere bestemt på produksjonsområdet i Strängnäs. Foto: Finja

Anlegget, som går parallelt med eksisterende maskiner, og dermed ikke forstyrrer normal produksjon, er ventet å være i full gang innen utgangen av året, og deretter produsere en sekk hvert annet sekund. Det er dermed en økning i tørrmørtelproduksjonen, noe som vil føre til ny sysselsetting. Den nye fabrikken er også en investering fra et miljømessig perspektiv fordi det drives av fossilfri energi

– Denne investeringen vil vesentlig bedre rustet til å møte våre kunders og brukeres økende behov og det er en gledens dag når vi kan legge til rette for et svært viktig mål for oss, nemlig våre muring- og pussingentreprenører, sier Veronica Jensen Finja.

GULLHAMMEREN/19. oktober 2018

Pris for teknologiutvikling

Prisen, EN GULLHAMMER, ble gitt til byggherren i forbindelse med «Det Norske Byggemøtet» 17. oktober. Gullhammeren 2018 er innstiftet for å synliggjøre gode eksempler på personer, prosjekter og virksomheter som bidrar til å bringe bygge- og eiendomsbransjen framover. Les hele saken

Til toppen