Firesafe går mot strømmen og satser i Rogaland

Firesafe går mot strømmen og satser i Rogaland

Firesafe fortsetter sin ekspansjon på Vestlandet, og ansetter topp kompetanse fra oljesektoren. Med etablering av to nye tjenesteområder i Stavanger har selskapet blitt en totalleverandør av brannsikring i Rogaland.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Utvider i Stavanger

Brannsikringsselskapet fortsetter å investere. Firesafe har nå opprettet avdelinger både for brannteknisk rådgivning og kontroll av brannslukningsutstyr i Stavanger.

- Sammen med vår godt etablerte entreprenøravdeling, betyr disse nye avdelingene at vi nå er totalleverandør av branntekniske tjenester også i Rogaland, sier Morten Ameln, administrerende direktør i Firesafe AS.

[img id="1"]

Ett av Norges største selskaper innen brannrådgivning

Det nye tilskuddet innenfor rådgivning gjør Firesafe til ett av de største selskapene innen brannrådgivning i Norge, med om lag 40 brannrådgivere. Stavangeravdelingen består nå av Joakim Sandvær og Katrine Flø. De er begge utdannet branningeniører med bakgrunn som brannrådgivere i Skansen Consult og COWI i Stavanger.

- Vårt nye team har allerede bred og lang erfaring fra bransjen. Selv om Stavanger-avdelingen er ny, er deres kompetanse bygget over tid. De er verdifulle tilskudd til Firesafe, sier Ameln.

Lokal forankring og kompetanse

Den nye kontroll-avdelingen i Stavanger ledes av Olaf Espeland, og tilbyr kontroll og service av alle typer slokkeanlegg og slokkemidler både on- og offshore.

Kundene er veldig glade for at Firesafe nå kan tilby alle tjenestene de trenger på samme sted

- Nærhet til kunde og marked er viktig for gode løsninger. Kundene er veldig glade for at Firesafe nå kan tilby alle tjenestene de trenger på samme sted, sier Espeland.

Espeland har bred erfaring fra systemdesign av automatiske slokkeanlegg og ulike sikkerhetsprosjekter. Han har de siste åtte årene jobbet mot offshore, både i Aker Solutions MMO og NOHA Oil & Gas. Nå ser han frem til å jobbe i Firesafe.

Det er gøy å jobbe i et selskap som er i sterk vekst

- Det er tøffe tider i oljebransjen, så det er gøy å jobbe i et selskap som er i sterk vekst og ser mange år framover, avslutter Espeland.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen