Framtidens bank bygges i Bodø

Framtidens bank bygges i Bodø

SpareBank 1 Nord-Norge satser på moderne bankdrift og flytter til nye lokaler i hjertet av Bodø sentrum. Vi skal forsterke vår posisjon og ta større markedsandeler, sier konserndirektør for Salten, Trude Glad.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Våre kunder tar hele tiden i bruk nye og moderne tjenester. Det gjelder bank og ellers i livet. Nå bygger vi fremtidens bank i Bodø for å gi kundene våre de beste bankopplevelsene. Den nye banken blir et bedre tilbud for både kunder og ansatte, sier Trude Glad.

Nå bygger vi fremtidens bank i Bodø for å gi kundene våre de beste bankopplevelsene

Dette er et stort steg for banken som har hatt lokaler i Storgata 40 helt siden 1880-tallet. Det nye bankbygget skal etter planen være klart til innflytting i løpet av første halvår i 2018.

[factbox id="1"]

- Nye banklokaler blir et fantastisk løft for oss i Bodø. Her skal vi skape en arena for kundene hvor vi byr på hele finanshusets produktbredde. Vi satser videre i sentrum, og når banken står ferdig vil den være et utstillingsvindu for hvordan vi i SpareBank 1 Nord-Norge ønsker å drive bank i hele landsdelen, sier Glad og fortsetter:

- For oss er det viktig med lett tilgang for kunden. Vi skal fortsatt være på gateplan og der hvor folk ferdes. Vår satsning på nye og moderne lokaler er et bevis på at vi rigger oss for fremtiden. Samtidig er det en markering av at vi satser i Bodø og har et langsiktig perspektiv.

Selger Storgata 40

SpareBank 1 Nord-Norge sine lokaler i Storgata 40 vil bli lagt ut for salg, mens banken flytter til nye moderne lokaler i Kvartal 21 i Dronningens gate. I prosessen med å finne nye banklokaler har flere mulige alternativer blitt vurdert. Kriteriene beliggenhet og lokalenes beskaffenhet har vært avgjørende for at SNN har inngått samarbeid med Boreus.

Vi synes banken har veldig spennende tanker rundt måten å organisere seg på

- SpareBank 1 Nord-Norge har samarbeidet tett med oss for å utvikle et moderne og åpent finansvarehus med fokus på kunder. Vi synes banken har veldig spennende tanker rundt måten å organisere seg på. Det blir flotte lokaler som gjenspeiler bankens posisjon. Det blir en ypperlig arbeidsplass for de ansatte og et hyggelig sted for kundene å komme. Bygget er et viktig byutviklingsprosjekt, sier Johan Jørgen Koch, daglig leder i Boreus eiendom AS.

Det er en positiv påvirkning og motivasjon i seg selv å ha gode arbeidsforhold rundt seg

- Vi gleder oss! Det er en positiv påvirkning og motivasjon i seg selv å ha gode arbeidsforhold rundt seg og støtter opp rundt den jobben du skal gjøre. Vi kommer til å få en sterk og flott profil i byen, avslutter Glad.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen