GK Elektro etablert på Hamar

GK Elektro etablert på Hamar

GK Elektro AS har etablert kontor på Hamar og skal på sikt bli en ledende elektroentreprenør i Mjøs-regionen.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Egil Hagen er ansatt som leder for avdelingen som til våren skal flytte inn i nye lokaler i Gjerluveien 3B sammen med GK Rør og GK Inneklima på Hamar. Hagen er i ferd med å bygge opp avdelingen som i oppstartsfasen vil telle underkant av 10 personer. Ambisjonen er å være nærmere 15 mann i 2017.

- På sikt ønsker vi å bli en ledende aktør i regionen, sier Hagen.

På sikt ønsker vi å bli en ledende aktør i regionen

Avdelingen vil i utgangspunktet henvende seg til kunder innen service og entreprise, men skal etter hvert også ta oppdrag i privatmarkedet. Avdelingen er allerede i gang med å regne på flere prosjekter i distriktet, og de er også med på å bygge det nye kontorbygget til GK på Hamar, hvor de skal ha sine kontorlokaler.

- Samlokaliseringen med øvrige fag tror vi vil være nøkkelen til fremtidig suksess for Elektro, mener distriktssjef Knut Inngjerdingen som har ansvaret for elektroetablering på Romerike, Hedmark og Oppland.

GK har en strategi om å tilby alle sine fag i alle distrikter

- GK har en strategi om å tilby alle sine fag i alle distrikter. Med GK Elektro på plass på Hamar kan vi nå i samarbeid med GK Inneklima og GK Rør tilby totale tekniske løsninger for våre kunder, samtidig som vi skal bli en foretrukken elektroentreprenør i Mjøs-regionen, sier administrerende direktør i GK Elektro, Even Stenvaag Leira.

Med kontoret på Hamar har nå GK Elektro avdelinger i Oslo, Trondheim, Moss, Jessheim, Kongsvinger, Bergen, Hamar og Tromsø. Totalt har GK Elektro over 300 dyktige medarbeidere.

Til toppen