GK Norge blir GK Inneklima

GK Norge blir GK Inneklima

GK er i sterk vekst, omorganiserer for å møte markedets behov og blir fra nå av GK Inneklima.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

GK har i over 50 år opplevd en jevn og god vekst. Siden oppstarten som ren ventilasjonsbedrift har selskapet i dag jobbet seg frem til også å ha en sterk markedsposisjon innen kuldefaget, byggautomasjon og energieffektivisering.

[factbox id="1"]

Dermed tilbyr GK alle fag som skal til for å skape godt inneklima. For å markere vår fagbredde endrer vi navn til GK Inneklima AS.

Med GK Inneklima AS, GK Elektro AS og GK Rør AS får du alt på ett sted. De tar ansvar for alt av teknikk i bygget - gjennom hele byggets levetid.

Under nytt navn fortsetter GK Inneklima AS jakten på stadig smartere løsninger. Målet er fortsatt å skape et godt innemiljø på en energieffektiv måte.

- Vi har vært, og vil alltid være, brennende opptatt av godt innemiljø. Dette ønsker vi å markere også gjennom selskapsnavnet GK Inneklima. Fagene vil fremdeles være ventilasjon, kulde og byggautomasjon som i dag, sier administrerende direktør i GK Inneklima, Eivind Sælen.

Dette er kun et rent navnebytte og vil ikke påvirke noen andre forhold i det forretningsmessige. Selskapets organisasjonsnummer og kontaktdetaljer forblir uendret.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen