GK overtar Caverions virksomhet på Lillehammer

GK overtar Caverions virksomhet på Lillehammer

GK overtar 23 ansatte og ordreporteføljen fra og med 1. juli 2016.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Vi gleder oss over å få 23 nye, dyktige ansatte inn i GK. Dette gir oss bedre kapasitet og kompetanse til å svare opp våre kunders behov, forteller administrerende direktør i GK Rør, Geir Bjørke.

20 av de ansatte går inn i GK Rør, de tre resterende ansettes i GK Inneklima. Som en del av virksomhetsoverdragelsen overtar GK også ordreporteføljen til Caverion Lillehammer.

I Caverion er man godt fornøyde med at ingen mister jobben når avdelingen på Lillehammer avvikles.

- Vi har ikke fått nok ut av avdelingen vår på Lillehammer. Derfor er det gledelig at man har kommet frem til en løsning hvor medarbeiderne ikke mister jobben, sier direktør for Business development i Caverion Norge, Roar Andersen.

De 23 ansatte er glade for at man har funnet en løsning, og ser frem til å begynne i GK.

Hovedtillitsvalgt Kristian Haugstad i Caverion Lillehammer mener dette ble den beste løsningen under rådende omstendigheter.

- Denne prosessen har gått smertefritt, og vi ser frem til å bli en del av GK, sier Haugstad.

Caverions kunder i regionen har allerede blitt informert om virksomhetsoverdragelsen. Alle inngåtte og pågående avtaler videreføres av GK. Eventuelle reklamasjoner og garantier på avsluttede leveranser før overtagelsen håndteres av Caverion.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen