GK overtar Caverions virksomhet på Lillehammer

GK overtar Caverions virksomhet på Lillehammer

GK overtar 23 ansatte og ordreporteføljen fra og med 1. juli 2016.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Vi gleder oss over å få 23 nye, dyktige ansatte inn i GK. Dette gir oss bedre kapasitet og kompetanse til å svare opp våre kunders behov, forteller administrerende direktør i GK Rør, Geir Bjørke.

20 av de ansatte går inn i GK Rør, de tre resterende ansettes i GK Inneklima. Som en del av virksomhetsoverdragelsen overtar GK også ordreporteføljen til Caverion Lillehammer.

I Caverion er man godt fornøyde med at ingen mister jobben når avdelingen på Lillehammer avvikles.

- Vi har ikke fått nok ut av avdelingen vår på Lillehammer. Derfor er det gledelig at man har kommet frem til en løsning hvor medarbeiderne ikke mister jobben, sier direktør for Business development i Caverion Norge, Roar Andersen.

De 23 ansatte er glade for at man har funnet en løsning, og ser frem til å begynne i GK.

Hovedtillitsvalgt Kristian Haugstad i Caverion Lillehammer mener dette ble den beste løsningen under rådende omstendigheter.

- Denne prosessen har gått smertefritt, og vi ser frem til å bli en del av GK, sier Haugstad.

Caverions kunder i regionen har allerede blitt informert om virksomhetsoverdragelsen. Alle inngåtte og pågående avtaler videreføres av GK. Eventuelle reklamasjoner og garantier på avsluttede leveranser før overtagelsen håndteres av Caverion.

ARKITEKTUR/15. august 2018

Oppgradering av gjenreisingshus: Åpent seminar

Er du arkitekt, rådgiver, planlegger eller lærer med interesse for gjenreisingshus? Eller bor du i et gjenreisingshus som skal pusses opp? Dette seminaret handler om å ivareta arkitekturens egenart og kulturhistoriske verdi når huset skal oppgraderes. Les hele saken

Til toppen