Glava inviterer til fagseminar om lyddemping

Glava inviterer til fagseminar om lyddemping

Økte krav til bokomfort gjør at kravene til lyddemping i boligbygg øker. Johnny Skeide i GLAVA deler erfaringer om teknisk utførelse og krav når Geberit inviterer til fagseminar om lydproblematikk 12. april.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

Det invitereres til fagseminar om lydproblematikk i leilighetsbygg og andre bygg. Også brannsikring blir et tema på seminaret 12. april.

Arrangør er sanitær- og rørprodusenten Geberit.

Til dette har arrangøren fått med seg Knut Haugen fra Brekke & Strand Akustikk og Johnny Skeide fra GLAVA, som vil dele sine erfaringer om grenseverdier, TEK-krav, bygg og utførelse.

- Lyddemping, planlegging, installasjoner og praktisk utførelse er avgjørende og spesielt støy fra avløpsrør kan være krevende å få lydnivåene tilstrekkelig lave, sier Aalen.

- Med økt krav til bokomfort er lyddemping viktig, sammen med byggeeffektivitet og brannbeskyttelse. Dette skal vi gjennomgå på seminaret, legger Aalen til.

Rådgiver Knut Haugen fra Brekke & Strand Akustikk AS og konsulent Johnny Skeide fra Glava vil dele sine erfaringer om grenseverdier, TEK krav, bygg og utførelse.

- For å belyse lyd og brannsikring grundig har vi invitert to eksperter på området, avslutter Aalen.

VERKTØY/20. februar 2018

Lanserer radio for byggeplassen

Kanonbra lyd, app-styring og uslåelig lang batteritid. Dewalts nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for under-holdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IP-klassifisert og værbestandig. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen