Stig Solem og Frode Thomas Isaksen jobber i NoIS i Trondheim.
Stig Solem og Frode Thomas Isaksen jobber i NoIS i Trondheim. (Bilde: Eirik Iveland)

God møteplass for bransjefolk

På Norconsult sin stand møter vi noen gjengangere. Stig Solem og Frode Thomas Isaksen har vært deltagere på Bygg Reis Deg siden før de ble en del av Norconsult.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av landets største programvarehus og utvikler IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Løsningene er samlet under et merkenavnet ISY.

– Vi er et programvarehus og lager software for rådgivere innen bygg og anlegg. Kundene er kommuner, entreprenører, private og offentlige utbyggere, forteller Isaksen.

– Det forventes at vi er her, og at vi knytter mange kontakter. Du møter fagfolk, og mange er nysgjerrige på våre løsninger, sier Solem.

De treffer publikum og utstillere som har løsninger som kan være relevante innenfor deres områder.

– Med økt digitalisering er det flere områder som griper inn i hverandre. Nye aktører kommer på banen og vil integrere seg mot våre løsninger, sier Solem.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen