Stig Solem og Frode Thomas Isaksen jobber i NoIS i Trondheim.
Stig Solem og Frode Thomas Isaksen jobber i NoIS i Trondheim. (Bilde: Eirik Iveland)

God møteplass for bransjefolk

På Norconsult sin stand møter vi noen gjengangere. Stig Solem og Frode Thomas Isaksen har vært deltagere på Bygg Reis Deg siden før de ble en del av Norconsult.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av landets største programvarehus og utvikler IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Løsningene er samlet under et merkenavnet ISY.

– Vi er et programvarehus og lager software for rådgivere innen bygg og anlegg. Kundene er kommuner, entreprenører, private og offentlige utbyggere, forteller Isaksen.

– Det forventes at vi er her, og at vi knytter mange kontakter. Du møter fagfolk, og mange er nysgjerrige på våre løsninger, sier Solem.

De treffer publikum og utstillere som har løsninger som kan være relevante innenfor deres områder.

– Med økt digitalisering er det flere områder som griper inn i hverandre. Nye aktører kommer på banen og vil integrere seg mot våre løsninger, sier Solem.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen