Stig Solem og Frode Thomas Isaksen jobber i NoIS i Trondheim.
Stig Solem og Frode Thomas Isaksen jobber i NoIS i Trondheim. (Bilde: Eirik Iveland)

God møteplass for bransjefolk

På Norconsult sin stand møter vi noen gjengangere. Stig Solem og Frode Thomas Isaksen har vært deltagere på Bygg Reis Deg siden før de ble en del av Norconsult.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) er et av landets største programvarehus og utvikler IKT-løsninger for prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. Løsningene er samlet under et merkenavnet ISY.

– Vi er et programvarehus og lager software for rådgivere innen bygg og anlegg. Kundene er kommuner, entreprenører, private og offentlige utbyggere, forteller Isaksen.

– Det forventes at vi er her, og at vi knytter mange kontakter. Du møter fagfolk, og mange er nysgjerrige på våre løsninger, sier Solem.

De treffer publikum og utstillere som har løsninger som kan være relevante innenfor deres områder.

– Med økt digitalisering er det flere områder som griper inn i hverandre. Nye aktører kommer på banen og vil integrere seg mot våre løsninger, sier Solem.

TREARKITEKTUR/20. mars 2018

– Potensialet for trearkitektur er stort i Norge

Den anerkjente arkitekten og forkjemperen for massivt tre som byggemateriale blir en av foredragsholderne under lanseringen av Building Green. Møtestedet samler den bærekraftige bygge- og arkitekturbransjen, og blir for første gang avholdt i Oslo i oktober. Les hele saken

BETONG/20. mars 2018

Årets FABEKO-konferanse inngår i den internasjonale betongkonferansen

Den store internasjonale betongkonferansen ERMCO 2018 presenterer et stort spenn i temaer og inneholder mange spennende prosjekter og nyheter, flere av disse kommer fra Norge. Arrangementet på Radisson Blu Plaza i Oslo 7.-8. juni samler rundt 400 internasjonale deltagere som vil kunne delta på 45 interessante innlegg. Les hele saken

Til toppen