House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom.
House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom. (Bilde: Eirik Iveland)

Godt besøkt showroom

Nystartete House Of Builders trakk mange nysgjerrige til sin fargerike stand – og til sitt helt spesielle showroom på Alnabru.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

House Of Builders åpnet i mai 2017 og tilbyr et helt nytt konsept. Partnerne, som er firma innenfor byggebransjen og LED-belysning har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand. Under BRD 2017 hadde også åpent hus på Alnabru. Mange besøkende på byggemessen tok turen innom – og de fleste ble overraske over hvordan byggevarer kan presenteres.

– Dette er en nye å innovativ måte å tenke showroom på. I stedet for at hvert firma har sitt eget showroom, samles ulike aktører og drar veksel på hverandres kompetanse, forteller Lene Neby, eventansvarlig i House Of Builders.

– Partnerne, som noen ganger kan være konkurrenter, samarbeider om markedsføring, sier Nina Fantoft, daglig leder i House Of Builders.

– Vi planlegger neste års eventer der vi inviterer arkitekter, utbyggere og andre aktører i byggebransjen til vårt showroom. Her kan de møte en eller flere av parnterne, de kan lære produktene bedre å kjenne, og samtidig bli inspirert, sier hun.

– House Of Builders er et lite kompetansesenter. Og vi har fått gode tilbakemeldinger både på standen på messen og spesielt fra de som har tatt turen hit til showroomet sier Fantoft.

REHABILITERING/16. august 2018

Den verdensberømte arkitekt: – Vi er nødt til å rehabilitere bygninger

Den verdensberømte arkitekten, Julien De Smedt, eier av JDS Architects blir en av de store foredragsholderne under lanseringen av Building Green i Oslo. Han oppfordrer til å rehabilitere allerede eksisterende bygninger og mener at det er denne veien vi må gå for å sikre en bærekraftig arkitektur- og byggebransje i fremtiden. Les hele saken

Til toppen