House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom.
House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom. (Bilde: Eirik Iveland)

Godt besøkt showroom

Nystartete House Of Builders trakk mange nysgjerrige til sin fargerike stand – og til sitt helt spesielle showroom på Alnabru.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

House Of Builders åpnet i mai 2017 og tilbyr et helt nytt konsept. Partnerne, som er firma innenfor byggebransjen og LED-belysning har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand. Under BRD 2017 hadde også åpent hus på Alnabru. Mange besøkende på byggemessen tok turen innom – og de fleste ble overraske over hvordan byggevarer kan presenteres.

– Dette er en nye å innovativ måte å tenke showroom på. I stedet for at hvert firma har sitt eget showroom, samles ulike aktører og drar veksel på hverandres kompetanse, forteller Lene Neby, eventansvarlig i House Of Builders.

– Partnerne, som noen ganger kan være konkurrenter, samarbeider om markedsføring, sier Nina Fantoft, daglig leder i House Of Builders.

– Vi planlegger neste års eventer der vi inviterer arkitekter, utbyggere og andre aktører i byggebransjen til vårt showroom. Her kan de møte en eller flere av parnterne, de kan lære produktene bedre å kjenne, og samtidig bli inspirert, sier hun.

– House Of Builders er et lite kompetansesenter. Og vi har fått gode tilbakemeldinger både på standen på messen og spesielt fra de som har tatt turen hit til showroomet sier Fantoft.

BELYSNING/20. februar 2019

Giganthall fikk pris for lysbruk

– Dette er et stort prosjekt, det er ingen tvil om det. 4 spor inne i fjellet, der de to midtre sporene er dimensjonert for passering av tog i 250 kilometer i timen sier sitt om hvilke tekniske utfordringer vi har møtt. Kanskje nettopp derfor er det hyggelig å få en utmerkelse for lysdesignet. Les hele saken

REHABILITERING/20. februar 2019

Slik skal Nationaltheatret bli flott igjen

En moderne hovedscene, omfattende restaurering, store tekniske utbedringer og arealer under bakken vil gi publikum og ansatte en helt ny opplevelse i Nationaltheatret. Nå søker Statsbygg etter en prosjekteringsgruppe som skal anbefale konkrete løsninger for oppussingen. Les hele saken

BIM/19. februar 2019

Bedre byggeprosesser med nye internasjonale standarder for BIM

Internasjonalt er bygge- og anleggsnæringen i sterk vekst, og med det følger behovet for effektive, globale verktøy som bygningsinformasjonsmodellering (BIM). De nye internasjonale standardene gir mer effektivt samarbeid, mener den norske lederen for arbeidsgruppen som har utviklet de nye standardene, Jøns Sjøgren fra Boligprodusentene. Les hele saken

Til toppen