House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom.
House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom. (Bilde: Eirik Iveland)

Godt besøkt showroom

Nystartete House Of Builders trakk mange nysgjerrige til sin fargerike stand – og til sitt helt spesielle showroom på Alnabru.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

House Of Builders åpnet i mai 2017 og tilbyr et helt nytt konsept. Partnerne, som er firma innenfor byggebransjen og LED-belysning har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand. Under BRD 2017 hadde også åpent hus på Alnabru. Mange besøkende på byggemessen tok turen innom – og de fleste ble overraske over hvordan byggevarer kan presenteres.

– Dette er en nye å innovativ måte å tenke showroom på. I stedet for at hvert firma har sitt eget showroom, samles ulike aktører og drar veksel på hverandres kompetanse, forteller Lene Neby, eventansvarlig i House Of Builders.

– Partnerne, som noen ganger kan være konkurrenter, samarbeider om markedsføring, sier Nina Fantoft, daglig leder i House Of Builders.

– Vi planlegger neste års eventer der vi inviterer arkitekter, utbyggere og andre aktører i byggebransjen til vårt showroom. Her kan de møte en eller flere av parnterne, de kan lære produktene bedre å kjenne, og samtidig bli inspirert, sier hun.

– House Of Builders er et lite kompetansesenter. Og vi har fått gode tilbakemeldinger både på standen på messen og spesielt fra de som har tatt turen hit til showroomet sier Fantoft.

GRØNNE TAK/16. november 2018

Grønne tak er på fremmarsj i byene

– Grønne tak er ikke bare en ting, slik mange kanskje ser for seg. Når folk hører dette begrepet, tenker man seg gjerne et tradisjonelt torvtak. Men det er altså mye mer enn som så, og grønne tak er på fremmarsj. I Oslo jobbes det med en egen strategi for slike tak. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/16. november 2018

Jakter videre på ideer som kan knekke milliardkoden

Enova anslår at det årlige markedet for lønnsomme energitiltak i bygningsmassen er på flere milliarder kroner. Likevel går det for tregt med energieffektiviseringen. Statsforetaket har allerede støttet 8 ulike forretningskonsept som kan få fart på utviklingen med til sammen 6,4 millioner kroner. Nå er en ny konkurranse ute. Les hele saken

Til toppen