House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom.
House Of Builders og daglig leder Nina Fantoft inviterer til et helt spesielt showroom. (Bilde: Eirik Iveland)

Godt besøkt showroom

Nystartete House Of Builders trakk mange nysgjerrige til sin fargerike stand – og til sitt helt spesielle showroom på Alnabru.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

House Of Builders åpnet i mai 2017 og tilbyr et helt nytt konsept. Partnerne, som er firma innenfor byggebransjen og LED-belysning har utstilt sitt firma og produkter i hver sin stand. Under BRD 2017 hadde også åpent hus på Alnabru. Mange besøkende på byggemessen tok turen innom – og de fleste ble overraske over hvordan byggevarer kan presenteres.

– Dette er en nye å innovativ måte å tenke showroom på. I stedet for at hvert firma har sitt eget showroom, samles ulike aktører og drar veksel på hverandres kompetanse, forteller Lene Neby, eventansvarlig i House Of Builders.

– Partnerne, som noen ganger kan være konkurrenter, samarbeider om markedsføring, sier Nina Fantoft, daglig leder i House Of Builders.

– Vi planlegger neste års eventer der vi inviterer arkitekter, utbyggere og andre aktører i byggebransjen til vårt showroom. Her kan de møte en eller flere av parnterne, de kan lære produktene bedre å kjenne, og samtidig bli inspirert, sier hun.

– House Of Builders er et lite kompetansesenter. Og vi har fått gode tilbakemeldinger både på standen på messen og spesielt fra de som har tatt turen hit til showroomet sier Fantoft.

BÆREKRAFT/25. mai 2018

Stor interesse for mer kunnskap om bærekraftig bygg

Nordens største møtested for bærekraftig bygg og arkitektur kommer for første gang til Oslo i oktober. Danskene bak møtestedet har blitt godt mottatt med mange henvendelser fra interesserte utstillere, og har oppstartet samarbeid med blant andre Bellona, OREEC og Omsorgsbygg. Les hele saken

BYUTVIKLING/25. mai 2018

Fra sentrumsdød til sentrumsglød

Kullkranbrua løfter den slitne havna i Aarhus. Den nedlagte flyplassen huser et kunst- og kultursenter. Den tomme butikken har blitt pop-up-shop, verksted, drivhus og grendehus. Torsdag 31. mai åpner DOGA to store utstillinger som viser hvordan vi kan ta i bruk byenes ressurser på nye måter og skape nytt liv i tomme lokaler. Les hele saken

Til toppen