GOP utvider sitt sortiment med LED-belysning

GOP utvider sitt sortiment med LED-belysning

GOP, Glasfiber & Plastprodukter, utvider sitt utvalg med LED-belysning fra amerikanske SloanLED.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Det nye samarbeidet forsterker selskapets kundetilbud av løsninger till skilting bransjen, hvor gop i dag er den ledende leverandøren av plasthalvfabrikata fra kjente merker som f.eks Plexiglas.

[factbox id="1"]

Bengt Andersson, Produktsjef på gop, ser store muligheter i samarbeidet og de fordelene det gir til kundene. gop kan nå utover plasthalvfabrikata designet for LED også tilby LED-belysning fra en av bransjens sterkeste spillere.

- SloanLED er en veletablert produsent med lang erfaring med LED for lysskilting. Selskapet ble grunnlagt i USA i 1957 og er en av de største aktørene i bransjen. Siden starten har de utmerket seg ved stadig å være i forkant med nye produkter og innovasjoner, , sier Bengt Andersson.

- Vi er veldig begeistret for dette samarbeidet hvor vi står som eksklusiv distributør for SloanLEDs produkter i Sverige og Norge. Gjennom samarbeidet kan vi nå tilby våre kunder i skilting og relaterte bransjer både plasthalvfabrikata og belysning i LED. At kunnskap om både plast og LED nå er samlet i gop betyr at vi kan optimalisere hver kundes individuelle prosjekter, avslutter Bengt Andersson.

FASADE/21. februar 2018

Lansere et revolusjonerende monteringssystem

I april 2018 vil Q-railing lansere et revolusjonerende monteringssystem som skal gjøre det svært så enkelt å montere glass. Q-railing vil presentere det nye monteringssystemet på messen Fensterbau Frontale i Nürnberg 21. - 23- mars og via en direktestrømming på Facebook kl. 14.00 21. mars. Les hele saken

ENERGIEFFEKTIVISERING/20. februar 2018

Slik skal Enova få fart på energieffektiviseringen av bygg

Til tross for at mange tiltak er lønnsomme går det for tregt med energieffektiviseringen av bygg. Nå utlyser Enova en konkurranse for å få fram ideer til forretningsmodeller som kan få fart på markedet. Samtidig varsler de endringer i støttetilbudet til eksisterende bygg. Les hele saken

Til toppen