GOP utvider sitt sortiment med LED-belysning

GOP utvider sitt sortiment med LED-belysning

GOP, Glasfiber & Plastprodukter, utvider sitt utvalg med LED-belysning fra amerikanske SloanLED.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Det nye samarbeidet forsterker selskapets kundetilbud av løsninger till skilting bransjen, hvor gop i dag er den ledende leverandøren av plasthalvfabrikata fra kjente merker som f.eks Plexiglas.

[factbox id="1"]

Bengt Andersson, Produktsjef på gop, ser store muligheter i samarbeidet og de fordelene det gir til kundene. gop kan nå utover plasthalvfabrikata designet for LED også tilby LED-belysning fra en av bransjens sterkeste spillere.

- SloanLED er en veletablert produsent med lang erfaring med LED for lysskilting. Selskapet ble grunnlagt i USA i 1957 og er en av de største aktørene i bransjen. Siden starten har de utmerket seg ved stadig å være i forkant med nye produkter og innovasjoner, , sier Bengt Andersson.

- Vi er veldig begeistret for dette samarbeidet hvor vi står som eksklusiv distributør for SloanLEDs produkter i Sverige og Norge. Gjennom samarbeidet kan vi nå tilby våre kunder i skilting og relaterte bransjer både plasthalvfabrikata og belysning i LED. At kunnskap om både plast og LED nå er samlet i gop betyr at vi kan optimalisere hver kundes individuelle prosjekter, avslutter Bengt Andersson.

Til toppen