Grov korrupsjon i Drammen kommune

Grov korrupsjon i Drammen kommune

En ansatt i Drammen kommune er siktet for grov korrupsjon. Kvinnen er varetektsfengslet i fire uker, mistenkt for å ha mottatt flere hundre tusen kroner i bestikkelser fra utbyggere i nærmere 30 byggesaker, skriver MSN på sine nettsider.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

Øko-teamet i Sør-Øst politidistrikt i Drammen har etterforsket saken siden høsten 2015, og det har kommet fram at kvinnen i flere sammenhenger har mottatt penger fra privatpersoner som ønsket byggetillatelse fra kommunen, skriver NRK.

– Ut fra anmeldelsen og det vi ser i de konkrete prosjektene, er det åpenbart at mange av disse byggetillatelsene aldri ville blitt gitt, politiadvokat Hans Lyder Haare i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

– Det er for tidlig å uttale seg om totalbeløpet. Det er noe vår revisor jobber med. Men vi ser at det i konkrete tilfeller er overført penger fra tiltakshaverne til vedkommende som nå er varetektsfengslet, sier Hans Lyder Haare, politiadvokat  i Sør-Øst politidistrikt til NRK.

Les hele saken her.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen