Grove Knutsen lanserer sikkerhetsmerke

Grove Knutsen lanserer sikkerhetsmerke

Sikkerhet i høyden er et viktig HMS-område i byggebransjen og det stilles stadig tøffere krav fra både myndigheter og arbeidsgivere. Grove Knutsen lanserer merket "Ekstra Sikker" og har som mål å eliminere skader og ulykker på norske byggeplasser.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

- Vi i Grove Knutsen har et stort ansvar for å gjøre norske byggeplasser tryggere, da vi er Norges største leverandør av arbeidsutstyr for arbeid i høyden, og har et bredt vareutvalg av stiger, stillaser og lifter. Sammen med produsentene må vi nå ut til brukerne for å informere om hva slags utstyr for arbeid i høyden som finnes og som er trygt å bruke, forteller Mikkel Gedde, markedssjef i Grove Knutsen.

[img id="1"]

Grove Knutsen er en ledende distributør av arbeidsutstyr i Norge i mer enn 60 år, og selger sine varer gjennom et bredt forhandlernettverk innen bygg og industri. Selskapet er mest kjent for merkevaren Zarges, som produserer stiger, stillas og kasser i aluminium.

- Vi har nå startet arbeidet med å synliggjøre produkter som er ekstra sikre for bruk i arbeid i høyden med en egen merking, «Ekstra Sikker». Denne merkingen er utarbeidet i samråd med bransjen og profesjonelle brukere, og stiller strenge krav til stabilitet, komfort, trinn, rekkverk og plattform. Det handler om å synliggjøre og gjøre det enkelt for brukerne å velge riktig utstyr. Så se opp for sikkerhetsmerket, avslutter Mikkel.

TRE/17. juli 2018

Et utstillingsvindu for konstruksjonsprodukter i tre

Metsä-gruppens nye besøkssenter i Äänekoski i sentrale Finland, er et godt eksempel på rask konstruksjon ved bruk av tre. Bygningen på 1000 m2 viser hvordan Metsä Woods Kerto LVL-produkter muliggjør rask, lett og grønn konstruksjon. Bygningen kombinerer industrielt produserte treelementer og unike arkitektoniske løsninger med detaljert tømrerarbeid. Les hele saken

Til toppen