Har revolusjonert metoden for å lage ru takstein

Har revolusjonert metoden for å lage ru takstein

Monier har revolusjonert metoden for å lage ru takstein – kvarts og fargepigment blir støpt inn i taksteinen før den igjen blir forseglet med maling. Metoden gjør at den vakre overflaten holder lenger enn på noen annen betongtakstein. Farger og stil harmonerer med norske byggetradisjoner.

Motta nyhetsbrev fra Fremtidens Byggenæring

[factbox id="1"]

STADIG MER EKSTREMVÆR

Rapporter viser at været i vår verdensdel vil bli mer ekstremt i årene som kommer. Stormer, surt regn og kraftig nedbør vil prege værbildet. Viktigere enn noen gang tidligere er det å velge robuste takprodukter med riktig innfestning. I tillegg til ekstrem holdbarhet holder Zanda Arktis på snøen opp til 35° takvinkel, testet av SINTEF Byggforsk. I Norge er huseier ansvarlig for at snø og is ikke faller ned fra taket og skader folk eller gjenstander.

I tillegg til ekstrem produkttesting ved vårt tekniske senter i Tyskland har vi testet Zanda Arktis på en rå og utradisjonell måte. Se den spektakulære videoen her.

SPENNENDE FARGEUTVALG

Zanda Arktis kommer i nye, spennende farger. Den har en mer glansfull overflate enn sin forgjenger Zanda Rustikk og leveres med et komplett taksystem i fargene Antikk Rød, Antikk Grå, Svart, Rød, Grå og Teglrød. Som alle Zanda-stein har den 30 års garanti på frostbestandighet, styrke og tetthet.

Zanda har siden oppstarten i Norge i 1978 vært Norges mest populære takstein. Hittil er det produsert mer enn 750 millioner Zanda-stein, nok til å dekke flere enn 500 000 norske hus. Det er den sterkeste og mest solgte taksteinen i Norge gjennom tidene.

MILJØBYGG/19. februar 2018

Miljøambisiøst høyskolebygg i Bergen

Høgskulen på Vestlandet, nærregion Bergen er i dag på to lokasjoner. For å samle sin faglige og administrative aktivitet på Kronstad startet byggefasen for et nytt bygg i januar. Når det åpner i 2020 skal campus huse 9000 studenter og 900 ansatte. Les hele saken

Til toppen